Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Урош Јовчић за Магазин Новости: "2020. памтићу по важној ЖИВОТНОЈ ОДЛУЦИ коју сам донео" (ВИДЕО)

Глумац и водитељ Урош Јовичић окрио је шта за време вируса корона радио и шта му је све донела 2020. година.

1609280316_uros-jovcic.jpg
Фото: Урош Јовчић
Oglas

Глумац је за Магазин Новости открио где ће прославити Нову годину, који поклон му је најдражи, али и шта је то по чему ће памтити 2020. годину.​​

  • Који је најлепши поклон који сте добили за Нову годину?

​- Новогодишњи поклони ме увек асоцирају на детињство. Најлепши поклон поводом Нове године приредили су ми родитељи када смо први пут сви заједно у хотелу "Лепенски вир" дочекали 2000. годину. Тада смо се мој брат и ја у делу за децу осећали јако важно док нам је Деда Мраз, изговарајући наша имена, уручивао поклоне.

Фото: Урош Јовчић

  • По чему ћете памтити 2020. годину ако изузмемо коронавирус?

- Ако изузмемо све стресне ситуације које нам је свима приредио вирус корона, 2020. годину памтићу по књигама које сам прочитао и филмовима које сам одгледао, а за које раније нисам имао времена. Такође, памтићу је и по радости коју сам доживо јер сам био девер на венчању мог брата.

Поред свега тога, ову годину памтићу и по томе што сам донео важну животну одлуку - да запросим своју девојку.

  • Која је Ваша новогодишња жеља?

- ​Најважнија и највећа жеља: да сви останемо здрави, да болесни оздраве и да сви заједно будемо толерантнији једни према другима.

  • Порука нашим читаоцима:

- Нађите увек времена да се посветите породици и пријатељима, јер су љубав и подршка коју дајемо једни другима важнији од свега.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas