Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Успех за успехом: Џенифер Лопез на још једној премијери Афлековог филма - изгледају заљубљеније него икада (ФОТО)

Џенифер Лопез свим срцем подржава свако Афлеково остварење

1686649481_profimedia-0783046286.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез и Бен Афлек доказали су да су још увек у фази меденог месеца када делили симпатичне пољупце на премијери његовог новог филма "Тхе Фласх" јуче у Лос Анђелесу.                 

Глумица и певачица је поносно стајала уз супруга, док је он био видно расположен што није чест случај јер Бена у послење време виђамо намргођеног.

Џенифер се за ову прилику одлучила за хаљину са рајсфершлусом у две боју коју је оставила напола откопчану, откривајуц́и деколте. Хаљина има дугачак шлеп који је лепршао за њом, чинећи је елегантнијом. Афлек који у новом филму тумачи улогу Бетмена одлучио се за класично црно одело уз препознатљиву браду. 

Лопез је изглед допунила косом скупљеном у реп који је надоградила и писмо ташном уз беж високе потпетице.

Брачни пар у послење време изузетно напредује у каријерама. Џенифер је недавно објавила филм "Мајка", а најавила је и нови албум, док је Бен пре неколико недеља такође имао премијеру филма у коме игра главну улогу.

Џенифер и Бен првобитно су се верили 2003. године, али је њихова веза окончана у јануару 2004. Да њихова љубав није утихнула доказала је 2021. година када су након 17 година раздвојености обновили везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas