Oglas
· · Komentari: 0

Uspeh za uspehom: Dženifer Lopez na još jednoj premijeri Aflekovog filma - izgledaju zaljubljenije nego ikada (FOTO)

Dženifer Lopez svim srcem podržava svako Aflekovo ostvarenje

1686649481_profimedia-0783046286.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek dokazali su da su još uvek u fazi medenog meseca kada delili simpatične poljupce na premijeri njegovog novog filma "The Flash" juče u Los Anđelesu.                 

Glumica i pevačica je ponosno stajala uz supruga, dok je on bio vidno raspoložen što nije čest slučaj jer Bena u poslenje vreme viđamo namrgođenog.

Dženifer se za ovu priliku odlučila za haljinu sa rajsferšlusom u dve boju koju je ostavila napola otkopčanu, otkrivajući dekolte. Haljina ima dugačak šlep koji je lepršao za njom, čineći je elegantnijom. Aflek koji u novom filmu tumači ulogu Betmena odlučio se za klasično crno odelo uz prepoznatljivu bradu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je izgled dopunila kosom skupljenom u rep koji je nadogradila i pismo tašnom uz bež visoke potpetice.

Bračni par u poslenje vreme izuzetno napreduje u karijerama. Dženifer je nedavno objavila film "Majka", a najavila je i novi album, dok je Ben pre nekoliko nedelja takođe imao premijeru filma u kome igra glavnu ulogu.

Dženifer i Ben prvobitno su se verili 2003. godine, ali je njihova veza okončana u januaru 2004. Da njihova ljubav nije utihnula dokazala je 2021. godina kada su nakon 17 godina razdvojenosti obnovili vezu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas