Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

"Успели смо": Огласила се Џенифер Лопез након венчања са Беном, променила две хаљине и показала да је класика непролазна (ФОТО)

Џенифер Лопез и Бен Афлек венчали су се након отказаног венчања пре 20 година

1658127331_50aeece0dc7803c176ae658b0462aa444b5a734f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез и Бен Афлек доказ су да љубав ипак налази пут. Након 20 година некадашњи снови пара постали су стварност. Након бројних нагађања Џенифер је потврдила да се удала за Бена у суботу у Лас Вегасу.

Глумица и певачица променила је две хаљине на интимној церемонији. Једна је посебно значајна јер како каже, дуго је има у орману, а сада је дошао дан да угледа светлост дана. Хаљина је класична, бела, затворена и до пода. Џенифер је поново показала да је једноставност увек на цени.

Прочитајте још: Меган Фокс у неодољивој НЕОН БОЈИ: Очаравајућа комбинација коју свака жена може да понесе (ФОТО)

- Имам ову хаљину толико година, и само сам је чувала, чувала, чувала, а сада је носим на дан венчања - открила је Лопез на свом сајту Он ЈЛо, преноси Пеопле.

Њен фризер, Крис Еплтон, је такође објавио симпатичан снимак на свом Инстаграму, написавши: „Осец́ања у последњем тренутку пре венчања“.

Лопез се касније пресвукла у модерну венчаницу Зухаир Мурад. Овај модел је нешто сложенији у односу на прву хаљину. Хаљину прати бела чипка и отворена рамена са дугачким рукавима. Додала је и одговарајуц́и вео са чипком како би употпунила изглед.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић без трунке шминке: Певачица показала како изгледа када се камере угасе (ФОТО)

- То је било најбоље могуц́е венчање које смо могли да замислимо. Успели смо. Љубав је лепа. Љубав је љубазна, а испоставило се и да је љубав стрпљива. Двадесет година стрпљива. Управо оно што смо желели. Синоц́ смо одлетели у Вегас, стајали у реду за дозволу са још четири пара, и сви су путовали до свадбене престонице света - написала је Џенифер преноси Пеопле.

Лопез и Афлек су први пут почели да се забављају у јулу 2002. и верили су се тог новембра. Касније су одложили венчање у септембру 2003. само неколико дана пре планиране церемоније и на крају су се растали. Афлек се касније оженио глумицом Џенифер Гарнер са којом дели троје деце. Лопез се удала за Марка Ентонија 2004. и родитељи су 14-годишњих близанаца Макса и Еме. Ипак, љубав са Беном је пронашла пут.

Након венчања, Лопез је на Инстаграму објавила снимак из кревета без шминке, а док држи телефон у руци види се бурма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas