Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Успео сам да изградим интернационалну каријеру": Ђорђе Ђоковић објаснио чиме се бави - Често чујем да живим од новца мог брата"

Ђорђе Ђоковић, брат најбољег тенисера на свету Новака Ђоковића, труди се да гради успешну интернационалну каријеру у разним сферама индустрије

1694771810_379343986_1029415124748542_6276769061241426292_n.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Ђорђе се недавно се оженио Сашком Веселинов и добио сина Александра, па му и на приватном плану све иде најлепшим током. Како каже одувек је желео да буде свој човек и да зради сваки динар, иако често чује како живи од новца старијег брата.

- Одмалена сам желео да будем свој човек, да цео живот вредно радим и зарадим сваки динар. Често чујем како причају да живим од славе и новца мог брата и да ми је то једино занимање, али на такве коментаре се не осврћем. Свако има право на своје мишељење. Најважније је да се издигнем изнад свега тога  - каже Ђорђе за Хелло и објашњава да тениски турнир није његов примарни посао:

- Тениски турнир "Сербиа Опен" није мој примаран посао. Имам неколико фирми у иностранству, у разним индустријама, на које сам поносан. Турнир могу да дефинишем као право задовољство у коме уживам већ неколико година. То је један предиван догађај који широм света нашу земљу и наш народ представља на најлепши могући начин и због којег је велики број људи посетио наш Београд. Поносан сам на успех који смо направили са овим турниром и надам се да ћемо и у будућности успети да обезбедимо лиценцу свима који воле овај спорт да наставе да гледају најбољи светски тенис у нашем главном граду. Поред тога, кошарка је један од мојих омиљених спортова. Вец неко време радим на великом пројекту о којем ћу, надам се, ускоро моћи нешто више да кажем - напомиње Ђоковић који за крај открива.

- За изузетно кратко време успео сам да изградим интернационалну каријеру, да се наметнем као лидер у великим корпорацијама и, на крају, да започнем сопствене пословне пројекте и отворим фирме на које сам јако поносан. Читав мој професионални пут од уласка у индустрију финансија до великих пројеката и успеха готово је филмски и врло радо ћу једног дана причати о томе - закључује Ђорђе Ђоковић за "Хелло".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas