Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уупс УРАДИЛА ЈЕ ТО ПОНОВО! Бритни Спирс не престаје да шокира својим објавама (ВИДЕО)

''Да ли вам је непријатно да ово гледате?'', поручује Бритни

1670658036_Britni-naslovna-1.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

За поп диву Бритни Спирс, изгледа да нема правог филтера који би уредио њено понашање на друштвеним мрежама. Певачица не престаје да изненађује својим објавама на Инстаграму, па је тако било и овог пута.

У видеу који је поставила, појављује се у уском црвеном трикоу, белим чизмама и распуштене косе, а у позадини се налазе балони и јелка. Како је написала у опису, прославља своју рођендан читаве недеље:

- Да, мој је рођендан целе недеље, знам да ми је Инстаграм 'пао' пар пута, али искрено ја сам га сама угасила последни пут. Ууупс...случајно сам притиснула погрешно дугме, проклето дугме. Деда Мраз је на путу. Мој циљ ове године је да научим да бдуем ОПУШТЕНА са људима, као што су они са мном, написала је она.

Прочитајте још: Обожавали сте је у серији "Очајне домаћице", а њено детињство обележио је језив догађај

Прочитајте још: ЗАВОДНИК У ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Ричард Гир, након два брака иза себе, срећу нашао са 40 ГОДИНА МЛАЂОМ (ФОТО)

Нема сумње да је овај циљ већ кренула да спроводи у дело, јер се на видеу увија, пије из флаше и маже шлагом
по лицу. Да ли је овај видео за кућну архиву или за јавност, просудите и сами. Она је још у опису додала:

- Желим да идем на венчање ове године, зграбим микрофон, отпевам песму- две, и паднем осам пута! Ово је за 15 година прва када ме третирају као једнаку, а добри Бог зна да нисам знала за ово правило  'НЕМА ПРАВИЛА'. Да ли је мало чудно да ово гледате? Па, то је поента, закључила је она.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas