· · Komentari: 0

Uups URADILA JE TO PONOVO! Britni Spirs ne prestaje da šokira svojim objavama (VIDEO)

''Da li vam je neprijatno da ovo gledate?'', poručuje Britni

1670658036_Britni-naslovna-1.jpg
Photo: Profimedia

Za pop divu Britni Spirs, izgleda da nema pravog filtera koji bi uredio njeno ponašanje na društvenim mrežama. Pevačica ne prestaje da iznenađuje svojim objavama na Instagramu, pa je tako bilo i ovog puta.

U videu koji je postavila, pojavljuje se u uskom crvenom trikou, belim čizmama i raspuštene kose, a u pozadini se nalaze baloni i jelka. Kako je napisala u opisu, proslavlja svoju rođendan čitave nedelje:

- Da, moj je rođendan cele nedelje, znam da mi je Instagram 'pao' par puta, ali iskreno ja sam ga sama ugasila posledni put. Uuups...slučajno sam pritisnula pogrešno dugme, prokleto dugme. Deda Mraz je na putu. Moj cilj ove godine je da naučim da bduem OPUŠTENA sa ljudima, kao što su oni sa mnom, napisala je ona.

Pročitajte još: Obožavali ste je u seriji "Očajne domaćice", a njeno detinjstvo obeležio je jeziv događaj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Pročitajte još: ZAVODNIK U OSMOJ DECENIJI: Ričard Gir, nakon dva braka iza sebe, sreću našao sa 40 GODINA MLAĐOM (FOTO)

Nema sumnje da je ovaj cilj već krenula da sprovodi u delo, jer se na videu uvija, pije iz flaše i maže šlagom
po licu. Da li je ovaj video za kućnu arhivu ili za javnost, prosudite i sami. Ona je još u opisu dodala:

- Želim da idem na venčanje ove godine, zgrabim mikrofon, otpevam pesmu- dve, i padnem osam puta! Ovo je za 15 godina prva kada me tretiraju kao jednaku, a dobri Bog zna da nisam znala za ovo pravilo  'NEMA PRAVILA'. Da li je malo čudno da ovo gledate? Pa, to je poenta, zaključila je ona.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.