Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

„Уз ћерку учим и сазревам сваког дана“: Невена Божовић о ћерки и одрастању на Косову

Невена Божовић, рођена је и одрасла у Косовској Митровици, у којој и дан данас живе њени родитељи.

1699975332_506c8e529ce9b37b8e1ebc49879b24e68110d363.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

- Људи навикну да живе као да је све нормално, имају велику снагу и врло су истрајни, то је нешто што је карактеристично за људе на Косову и Метохији – каже Невена Божовић у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1 и додаје да су многе познате личности управо са Косова

- У мојој згради је живео Милош Красић. Снежана Мишковић Викторија је неко ко је са Косова, а узор је многим певачима са домаће естраде. Она је неко ко је остао аутентичан до данашњег дана и нико сличан се није појавио – додаје Невена.

Пре две године, млада певачица остварила се у улози мајке

- Моја ћерка има две године. Уз њу учим сваког дана и сазревам, а такође морам и да се прилагођавам. То је нешто посебно и дивно, трудим се да константно будем посвећена и да максимално будем уз њу.

Невена се осврнула и на сам почетак своје каријере

- Од старта ми је јасно да континуитет мора да постоји, када говоримо о жанру којим се ја бавим. Ту су биле и друге обавезе. Дешавале су се дивне ствари, две песме Евровизије, две песме у иностранству. Постојао је тај неки развојни пут у песмама и спотовима. Неке ствари бих можда променила, али ми се то тада тако допало. Развојни пут мора да се види код сваког извођача, то је прави пример да кроз године и кроз сазревање у музичком смислу, градите свој стил како певачки, тако и када је то визуално представљање у питању – додала је.

Популарна певачица открива и шта не мора у музици

- Ако говоримо о музици, нисам тип за прилагођавање неком мејнстриму који је доминантан на Балкану. Мислим да свако треба да ради оно што му је блиско и у чему му је најпријатније – закључила је Невена Божовић у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas