Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УЗДАМ СЕ У ПРАВДУ НА ОНОМ СВЕТУ: Александра Радовић изнела детаље из приватног живота

Александра Радовић позната је по томе да је своју каријеру градила стамено, без скандала, а и у изјавама је одувек била обазрива.

1706435177_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

И тако од тренутка када је ступила на сцену, а томе има доста година.
- Као да се време убрзало, а мло смо и сами себи наметнули више обавеза него што би требало, па су нам дани постали кратки, почиње Александра причу за Хелло, где се осврће на Сунчане скале пре двадесет година када су публика и жири били подељени између ње и Бојана Маровића када је победа у питању.

- “Као со у мору” прва је велика и важна песма од које почињу да се броје дани моје професионалне каријере. На том фестивалу публика је била сјајна, већина чланова жирија дала ми је највеће оцене. Крајњи исход је био сто поена за Бојана, 99 за мене. Можда сам у делићу секунде помислила да је неправда, али из ове перспективе, пошто је толико воде протекло, јасно ми је да је све испало баш како треба. Дан раније нико није имао представу како изгледам иако сам доста радила и знали су мој глас. После тог финала сви медији су писали о Александри Радовић - људима се допала песма, а ја сам изашла из сенке.

Неправде у њеном животу је било и погрешно интепретираних изјава.

- Без обзира колико се трудила да оно што мислим ублажим или на разуман начин разложим, често се дешавало да моје речи буду дочекане на нож. Сад сматрам да то није случајност, већ крст који треба да носим. Можда сам као млада имала жељу да оправдам себе, да кажем чекајте, па нисам ја таква, али последњих година немам потребу за тим. Пуштам људе да верују у оно што желе, али се старам да настројење мог срца буде искрено према свима. На крају крајева, у овом свету и није обећана правда, то нас очекује тек после смрти. У ту другу правду се свакако уздам.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas