Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ваше тело само симулира трудноћу": Славица Ћуктераш испричала како је умало изгубила бебу грешком лекара, па се дотакла и КРАХА БРАКА (ФОТО)

Певачица је изнела мало познате детаље из приватног живота

1681987074_grand_specijal_04112020_0024.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Славица Ћуктераш у браку са бившим голманом Владимиром Аврамовим има ћерку Викторију. Након неколико година љубави, одлучили су да се разведу 2019. године, а певачица се присетила брака са спортистом, али и језивог момента када је умало изгубила ћерку и то лекарском грешком.

Славици су лекари, упркос позитивном тесту за трудноћу, рекли да ипак није у другом стању, што је њу зачудило:

- То око сазнавања трудноће је било јако чудно. Ја сам урадила тест који је показао позитивно, па сам прокрварила то исто вече. Била сам у Београду тада, снимала емисију и ту ноћ сам отишла код лекара, а докторка ми је рекла: „Ма, ово иде циклус, нормалан, нисте ви трудни" и ја наставим тако, крварење, то... Каже то ће само да се очисти, ништа - започиње причу певачица у емисији „На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се приказује на телевизији „Блиц". Додала је да је први пут чула да тело може да симулира трудноћу:

- Онда ми позли на снимању, нешто ми није добро, није добро, анксиозност није... Одем код другог лекара, каже уради Бета ХЦГ, ја урадим, оно нека бројка ненормална, типа 40.000, а све преко пет... Она гледа ултразвук и каже - па ви нисте трудни, изгледа да ваше тело само симулира. Тада сам први пут и чула да постоји то када тело мисли да је трудно. И каже она мени: „Требало би да се очистите", а ја 'ајде, само да што брже то урадимо пошто имам снимања.

На сву срећу, одлучила је да послуша мишљење и другог лекара:

- И, каже мени мој бивши муж, зашто би ти то радила у Београду када имаш свог гинеколога у Шапцу. Ја сам као овде, снимам, сваки дан сам ту, али позовем свог доктора, каже, имао сам такве случајеве, ништа немој јести цео дан, дођи увече. И, каже: „Ајде да ја одрадим ултразвук, пре него што..." Анестезиолог дошао, Влада ме довезао, ту је моја мама... Он гледа, ја кажем: „Горане, шта је било?", каже он: „Ово дете је живо", ја кажем: „Које дете, човече, шта причаш, јел сам трудна или нисам ?" и пусти, а оно срце се чује. Пет пута сам га питала да ли сам трудна или нисам, каже: „Јеси, чуј срце". Мама је била ту, вришти, зове Владу, Влада не сме да уђе... У шоку смо сви, јер сам ја дошла да се очистим, јер су рекли да нешто није у реду са хормонима... Можда би ме и очистили у Београду, а не би ми ни рекли - препричава певачица.

Осврнула се и на брак са Вањом, нагласивши да између њих нема "зле крви" и да су у коректним односима због ћерке Викторије:

- Лепо је било. Тада сам последњи пут и била заљубљена, а човек када је заљубљен, све му је лепо. Да си на селу, теби је лепо, ти си срећан, а поготово када имате тако добре дестинације да уживате, типа Токијо, Каљари, Бергамо, Дубаи. Ми смо на свим тим местима живели, то је једна лепа етапа мог живота, која је трајала шест година и круна је Викторија која сада има шест и по година. Оставили смо то иза нас, изашли смо из тих партнерских ципела, ућићемо у неке нове ако Бог да, али ту смо да будемо као коректни родитељи - открива, па додаје:

- Никада нисам ружну реч рекла (за њега), а немам ни разлога зато што је он феноменалан тата. Он можда није феноменалан муж или ја жена...

Она је признала да је заљубљеност у њеном браку престала много пре развода и да је патила и пре развода:

- Боли јако, само што је заљубљеност умрла још у браку. Није се десио развод па као патимо, патила сам у браку.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas