Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Васпитала сам ЈАКУ ДЕЦУ": Јелена Карлеуша искрено о улози мајке и Душковом месту у њиховим животима

Јелена Карлеуша и Душко Тошић су родитељи две предивне ћерке Аните и Нике

1668590883_Foto-Ataimages.rs-Karleusa-i-Tosic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша је поносна мајка две ћерке Аните и Нике.Труди се да их изведе на прави пут и да им помогне у борби са притиском који доживљавају с обзиром на то да су деца познатих личности и да су често на мети разних увреда.

"Оне су две девице у хороскопу и то значи да све држе у себи, што сигурно лоше утиче на њих. Када сам пролазила кроз неке проблематичне и кризне ситуације у животу, одлазила сам на њихове профиле на друштвеним мрежама да прочитам шта им све деца пишу и схватила сам да су моје ћерке озбиљније, зрелије, јаче него што сам мислила да ће бити јер буквално реч о томе у кући нису проговориле, не придају томе значај и не желе да маму нервирају. А када ја прва кренем да причам о томе, оне одмах кажу: 'Боже, мама, нормално, знам, не мораш да ми објашњаваш'. Онда схватим да сам васпитала јаку децу. Можда звучи тужно што сам одгајила јаке девојчице, уместо да су, рецимо, безбрижне, али морале су да буду такве", рекла је Карлеуша.

Прочитајте још: "Сву срећу ти желим, што даље од мене": Барбара Бобак искрено о РАСКИДУ са Дарком Лазићем - "Потражила сам стручну помоћ"

Што се тиче озбиљних тема о родитељству углавном је она та која прича са њима, док је Душко слаб на њих и јако попустљив када су неке ствари у питању.

"Душко је, као сваки тата, углавном касица прасица. Ту врсту озбиљних разговора најчешће воде са мном, мада се и он максимално труди да, колико зна и може, прича са њима. Оно што је јако важно, ето морам и да похвалим Душка, никада се није успротивио или контрирао било којој мојој васпитној одлуци. Кад му се пожале, само им одговори: 'Ако је мама тако рекла, тако ће бити'. Он зна да ћу увек учинити само оно што је најбоље за њих и зна да ја не попуштам, док им он попушта у свему. Кад год је реч о стварима које су битне за њихово школовање или васпитање, не меша се у моје одлуке и хвала му на томе", открила је за "Сторy" Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas