Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

Драгана Мирковић важи за једну од најуспешнији певачица на Балкану, а овако је изгледала на почетку каријере (ФОТО/ВИДЕО)

Наша певачица каријеру је започела пре више од три деценије

1601026835_hello_party_12092019_0234.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Драгана Мирковић, једна је од наших најпопуларнијих певачица на Балкану и једна од ретких која може да се похвали веома успешном музичком каријером која траје више од три деценије.

Прочитајте још: ТРИ ДИВЕ на једном месту потпуно непрепознатљиве: Никад виђена фотографија Лепе Брене, Весне Змијанац и Наде Топчагић (ФОТО)

Иако је имала тада само 16 година, Драгана је већ са својом првом песмом "Имам дечка немирног", коју је урадила у сарадњи са Новицом Урошевићем направила прави "бум". Прва плоча је продата у 160 хиљада примерака.

Фото: YоуТубе принтсцреен/Драгана Мирковиц

Њена каријера од самог почетка ишла је узлазном путањом, а и дан данас остала је доследна себи и свом стилу.

Увек је била корак испред свих, па је тако давне 1995. године, на концерту у Центру „Сава”, уместо класичног микрофона, имала је бубицу која јој је дозвољавала пуну слободу покрета и играње са плесном групом према брижљиво осмишљеној и увежбаној кореографиј, а то је тада било виђено само код светских звезда на МТВ каналу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Какве су ти мисли, такав ти је зивот. Јос један прелеп дан ❤

А пост схаред бy Драгана Мирковић (@драгана_мирковиц) он

Поред тога што је доказала да је сјајна певачица, Драгана се опробала и као глумица, па је 1994. године снимила филм о себи "Слатко од снова".

Бројни хитови обележили су њену каријеру, а и након 30 година, пуни стадионе, клубове и хале, када год наступа, а публика заједно са њом сваку песму, пева углас.

Прочитајте још: КОНСТРАКТА открила чега се плаши, а једна ствар је везана за њеног супруга: "Имам отпор према томе"

 

Драгана је већ 20 година у срећном браку са бизнисменом Тонијем Бјелићем, има ћерку и сина и живи у Аустрији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas