Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДАМА

Важила је за једну од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ, а данас ОВАКО ИЗГЛЕДА - Сећате се Силије из "Последњег круга у Монци"? (ФОТО)

Момци су лудели за њом.

1635755616_aaa.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/Миле Ристиц
Oglas

Весна Станојевић била је једна од најпопуларнијих српских глумица 80-их година.

Рођена 1963. године у Тополи, глумом је почела да се бави већ у Трећој београдско гимназији. Прво је уписала оријенталистику на Филолошком факултету у Београду, затим је уписала Академију уметности у Новом Саду, па на крају из другог покушаја Факултет драмских уметности у Београду.

Прочитајте још: "Валентина дођи овамо... питам како се намештају прсти": Мисица УЖИВО објаснила како је дошло до КОБНОГ "ПОЗДРАВА"- Јована Јеремић морала да је исправља српски

Таленат који се не заборавља

Весна је прву велику улогу на платну имала у филму “Последњи круг у Монци” као Силија, а потом је уследио поменути филм “Три карте за Холивуд” .

Славу је стекла као згодна и одана девојка опасног момка Уркета, којег је тумачио Драган Николић.

Весна се пре више од двадесет година одселила из тадашње Југославије у Лондон, где је запажена по улогама Хелене у филму Хелена, Светлане у филму Само Шанса, Соње у играном филму Небо у цвату, Пепси у радио-драми Гвоздена Завеса, са чувеном холивудском звездом Робертом Воном.

Једном приликом је нагласила да је прве године у Лондону учила да прихвати тамошњи код понашања, али не крије да је срећна што јој је пошло за руком да у Енглеској настави да се бави професијом коју воли.

- То јесте била препрека. Нисам хтела да идем тамо да играм неке улоге које не бих играла овде само зато што је то велика продукција. И зато сам завршила постдипломске студије и радим као професор глуме. То ми је било креативно. Мене је занимало да одем на запад и да одрадим нешто што нисам могла да урадим овде. То је била велика жртва и наравно да је мени као глумици којој је каријера била у пуном успону био шок за систем. Човек се навикне и све нове ствари учи. Да се бори и доказује. С друге стране да сам остала овде вероватно бих се борила са другим неманима и то не би било једноставно., рекла је она.

Остала је права лепотица

Након више од 20 година, Весна се вратила у Србију, где је одлучила да прихвати један пројекат, након много година. Овако данас изгледа.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas