Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ЖАЛИ ЗБОГ СВЕГА

"Валентина дођи овамо... питам како се намештају прсти": Мисица УЖИВО објаснила како је дошло до КОБНОГ "ПОЗДРАВА"- Јована Јеремић морала да је исправља српски

Мисица Валентина Петровић се огласила уживо у програму код Јоване Јеремић.

1635591159_profimedia-0373217220600.jpg
Фото: Принтскрин/Пинк телевизија
Oglas

Домаћу јавност шокирале су слике српске мисице Валентине Петровић која с мисицама Албаније и такозване државе Косово, показује двоглавог орла, знак велике Албаније.

Прочитајте још: ТРАУМЕ ИЗ ПРОШЛОСТИ: Иванка Трамп на мети оца - Са Доналдом се љубила у уста, хтела да га прска сузавцем, а исповест бивше љубавнице открива ЈЕЗИВО САЗНАЊЕ (ФОТО)

Након што је испливала фотографија, мисица је доживела колективну критику, да би се потом огласила на на друштвеним мрежама и јавно се извинила, а организатори такмичења огласили и рекли да ће је повући са такмичења, након чега су ипак одустали од те одлуке.

Извињење уживо

Сада се Валентина укључила у Јутарњи програм и извинила свима које је увредила.

"Мени је искрено жао, ја нисам знала шта значи тај знак", рекла је мисица и додала:

"Једног дана смо имали различите активности, а оне су биле око мене. Стално су ме звале 'Валентина, дођи, приђи, уради ово. Ја нисам ни знала како то да урадим, питам како се намештају прсти, не знам... мислила сам да је то поздрав, а када смо завршиле рекла сам 'хајмо сад мој поздрав, то су дигнута три прста", рекла је Валентина и наставила.

"После је испало да сам ја плакала, молила их... ја бих то оштро да демантујем. Моја једина грешка је што сам њих гледала као пријатељице".

Јована Јеремић је узела у заштиту

Валентина је рекла да више никада неће показати "тај знак", поновила да има само 21. годину и да је студенткиња треће године психологије, а пошто је неколико пута током укључења рекла да се "извинула свима", водитељка Јована Јеремић јој је рекла да се каже "извинила" и објаснила јој ралику између те две речи.

Мисица је додала да разуме да је погрешила, али да не разуме жељу људи да је "линчују", као и да јој прете смрћу.

Јована Јеремић је рекла да је разуме и да не верује да је намерно желела да понизи државу, већ је проблем у њеном незнању, а потом је додала да правник у њој увек љели да брани оне које сви нападају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas