Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТ ПОЗНАТИХ

Ова славна водитељка је била највећа љубав МАРКА ЖИВИЋА

Славни глумац преминуо је вечерас од последица корона вируса.

1634234283_245359498_287831703164760_1338540493118153829_n.jpg
Oglas

Славни српски глумац Марко Живић преминуо је данас од последица корона вируса у Клиничко-болничком центру Драгиша Мишовић, где се лечио од вируса и од понедељка био прикључен на респиратор.

Иначе, глумац Марко Живић био је у браку са водитељком Наташом Павловић. За њихову љубав се причало да је филмска, због чега је многе шокирало сазнање да се разводе. Након четири године заједнице, глумац и водитељка су ставили тачку на свој брак.

Прочитајте још: Глумцу Марку Живићу се погоршало стање: Симптоми преко ноћи постали гори, поново примљен у болницу

Након развода, глумац се није појављивао у јавности са другим девојкама, док се водитељка након њега удала, и добила двоје деце.

О томе у каквом су односу сада, глумац је својевремено говорио за медије, истичуће да се и даље чује с бившом супругом, с којом је остао у добрим односима.

- Чујемо се када су празници, Нова година, рођендани. Када се сретнемо, лепо попричамо. Мислим да је то нормално. Можда су нека туђа искуства трауматичнија, моје није - рекао је глумац тада.

За разлику од Наташе, он се још увек није остварио у улози родитеља, иако је сам признао да му је то неостваењна жеља.

- Неостварена жеља ми је да постанем отац. Знате, то је велики професионални ангажман, бити добар отац, то сам научио у својој породици - закључио је глумац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas