Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOT POZNATIH

Ova slavna voditeljka je bila najveća ljubav MARKA ŽIVIĆA

Slavni glumac preminuo je večeras od posledica korona virusa.

1634234283_245359498_287831703164760_1338540493118153829_n.jpg
Oglas

Slavni srpski glumac Marko Živić preminuo je danas od posledica korona virusa u Kliničko-bolničkom centru Dragiša Mišović, gde se lečio od virusa i od ponedeljka bio priključen na respirator.

Inače, glumac Marko Živić bio je u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović. Za njihovu ljubav se pričalo da je filmska, zbog čega je mnoge šokiralo saznanje da se razvode. Nakon četiri godine zajednice, glumac i voditeljka su stavili tačku na svoj brak.

Pročitajte još: Glumcu Marku Živiću se pogoršalo stanje: Simptomi preko noći postali gori, ponovo primljen u bolnicu

Nakon razvoda, glumac se nije pojavljivao u javnosti sa drugim devojkama, dok se voditeljka nakon njega udala, i dobila dvoje dece.

O tome u kakvom su odnosu sada, glumac je svojevremeno govorio za medije, ističuće da se i dalje čuje s bivšom suprugom, s kojom je ostao u dobrim odnosima.

- Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je glumac tada.

Za razliku od Nataše, on se još uvek nije ostvario u ulozi roditelja, iako je sam priznao da mu je to neostvaenjna želja.

- Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici - zaključio je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas