Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Важили су за један од најскладнијих парова, а онда је пукло: Ченинг Тејтум открива шта је КРЕНУЛО ПО ЗЛУ

Никоме није било јасно жашто су ставили тачку на брак

1674041794_profimedia-0349789031-Cening-Tejtum-sa-bivsom-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Пет година након што су Ченинг Тејтум и Џена Деван објавили да се разилазе, он је коначно одлучио да проговори о разлозима раставе.
Глумац се вратио пар корака уназад, и осврнуо на бившу везу са колегиницом, назвавши то време ралаза ''супер 
страшним''. Он је за Ванитy Фаир тим поводом изјавио:
- Борили смо се за то веома дуго, иако смо на неки начин знали да смо се временом удаљили.

Прочитајте још: Не избегавајте дружења: Тело шаље сигнале када се предозирамо "самоћом" - Друштвене мреже не могу заменити непосредне контакте

Након што су се упознали на сету филма ''Корак напред'', Тејтум и Деван су озваничили везу 2009. и добили ћерку
Еверли, 2013. Али, када су донели одлуку да на свој брак ставе тачку 2018. сви су били у шоку, јер је овај пар деловао веома складно и заљубљено у јавности.

- Мислим да смо говорили себи причу док смо били млади, и само смо наставили да говоримо ту причу, без обзира 
колико нам је упадљиво живот говорио да смо постали другачији. Али када постанете родитељи, заиста спознате разлике у вама. Зато што вриште на вас цео боговетни дан. Како различит поглед имате на родитељство, како гледате на свет, како идете кроз свет, закључио је он.

Чениниг је још додао да навигација новог поглавља није била нимало лака. 
- Свет ти се окрене наглавачке. Цео план који си имао, буквално се претвори у песак и прође кроз прсте, и ти се запиташ ''ох, шта сада?''.

Прочитајте још: У "Олуји" глуми свештеника, а заправо опасан фрајер: Ко је Златан Видовић који сигурним корацима иде ка самом врху српског филма (ФОТО)

Ипак, обоје су након неког времена наставили даље. Деван је верена за Стива Казија, са којим је добила сина, Калума. Тејтум је био у двогодишњој вези са певачицом Џеси Џеј, асада је у вези са Зое  Кравиц.
Иако је нашао срећу, он је на питање да ли би се поново венчао изјавио:
- Не знам да ли ћу се икада поново венчати.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas