Oglas
· · Komentari: 0

Važili su za jedan od najskladnijih parova, a onda je puklo: Čening Tejtum otkriva šta je KRENULO PO ZLU

Nikome nije bilo jasno žašto su stavili tačku na brak

1674041794_profimedia-0349789031-Cening-Tejtum-sa-bivsom-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Pet godina nakon što su Čening Tejtum i Džena Devan objavili da se razilaze, on je konačno odlučio da progovori o razlozima rastave.
Glumac se vratio par koraka unazad, i osvrnuo na bivšu vezu sa koleginicom, nazvavši to vreme ralaza ''super 
strašnim''. On je za Vanity Fair tim povodom izjavio:
- Borili smo se za to veoma dugo, iako smo na neki način znali da smo se vremenom udaljili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Pročitajte još: Ne izbegavajte druženja: Telo šalje signale kada se predoziramo "samoćom" - Društvene mreže ne mogu zameniti neposredne kontakte

Nakon što su se upoznali na setu filma ''Korak napred'', Tejtum i Devan su ozvaničili vezu 2009. i dobili ćerku
Everli, 2013. Ali, kada su doneli odluku da na svoj brak stave tačku 2018. svi su bili u šoku, jer je ovaj par delovao veoma skladno i zaljubljeno u javnosti.

- Mislim da smo govorili sebi priču dok smo bili mladi, i samo smo nastavili da govorimo tu priču, bez obzira 
koliko nam je upadljivo život govorio da smo postali drugačiji. Ali kada postanete roditelji, zaista spoznate razlike u vama. Zato što vrište na vas ceo bogovetni dan. Kako različit pogled imate na roditeljstvo, kako gledate na svet, kako idete kroz svet, zaključio je on.

Čeninig je još dodao da navigacija novog poglavlja nije bila nimalo laka. 
- Svet ti se okrene naglavačke. Ceo plan koji si imao, bukvalno se pretvori u pesak i prođe kroz prste, i ti se zapitaš ''oh, šta sada?''.

Pročitajte još: U "Oluji" glumi sveštenika, a zapravo opasan frajer: Ko je Zlatan Vidović koji sigurnim koracima ide ka samom vrhu srpskog filma (FOTO)

Ipak, oboje su nakon nekog vremena nastavili dalje. Devan je verena za Stiva Kazija, sa kojim je dobila sina, Kaluma. Tejtum je bio u dvogodišnjoj vezi sa pevačicom Džesi Džej, asada je u vezi sa Zoe  Kravic.
Iako je našao sreću, on je na pitanje da li bi se ponovo venčao izjavio:
- Ne znam da li ću se ikada ponovo venčati.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas