· · Коментари: 0

Већ годинама трпи понижавање: Објављен до сада невиђени снимак у коме Џејда јавно понижава Вил Смита (ВИДЕО)

Легендарни глумац већ годинама трпи понижавање

1649423254_djejda.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен

Велика прашина се подигла након доделе Оскара, на којој је Вил Смит привукао велику пажњу због лажног или правог ударања колеге.

Прочитајте још:  "МИЛАНЕ, ПРЕСТАНИ ДА ВОДАШ ЖЕНЕ КАО ПАРАВАН": Марића напали на мрежама, али он није хтео да ћути (ФОТО)

И док се увелико одлучује да ли ће му се Оскар одузети или не, у јавности свакодневно испливавају поједини детаљи из живота Вил Смита.

Наиме, недавно се појавио видео снимак од пре неколико година, у коме се чује како супруга Џејда, јавно га понижава и користи неке ствари против њега, док је он моли да га не снима. Снимак је настао 2019. на Инстаграм лајву:

- Знаш ли да Естер Перел долази за црвени сто? Да ли би рекао да је она била кључна у томе да ти и ја редефинишемо наш однос", упитала је Џејда Вила на шта јој је он одбрусио да га не снима без питања, али је она игнорисала његове захтеве.

- Још увек се носим с глупостима. Да ли би рекао да нам је помогла да излечимо бол коју смо једно другом нанели", наставила је Џејда, док је Вил све време ћутао, а потом додао:

- Не можеш само да ме користиш за друштвене мреже. Немој само да почнеш да снимаш. Стојим у својој кући. Немој само да почнеш да снимаш -  рекао јој је.

Прочитајте још: Вил Смит данас сазнаје да ли ће изгубити ОСКАРА: Мишљења су подељена

 

- Молим вас, гледајте Естер у 'Ред Табле-у' јер је нама пуно помогла. Зар не видите - закључила је Џејда, док су пратиоци коментарисали да је Џејда прави злостављач и да глумца озбиљно малтретира.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.