· · Коментари: 0

Велика ГЛУМАЧКА ПОРОДИЦА: Погледајте од кога је Петар Бенчина наследио таленат (ФОТО)

Петру Бенчини је ова позната глумица тетка

1670417760_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-brankapujic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - бранкапујиц

Глумац Петар Бенчина био је успешан у многим глумачким подухватима, међутим, публика га је посебно заволела када је тумачио улогу доктора у филму "Тома".

Бенчина је у складном браку са глумицом Тамаром Драгићевић, са којом има двоје деце - сина Лазара и ћерку Сташу.

 

Прочитајте још: Ивана Дудић оставила дечка пре два месеца, а сада је откривен и разлог

Оно што мало људи зна је да Петар долази из глумачке породице. Његова тетка је глумица Бранка Пујић, која је удата за Драгана Јовановића, са којим има ћерку Анђелу, која се бави глумом и певањем.

 

- Моја рођена сестра има четворо деце и двоје су глумци, Петар и Игор Бенчина. Има две ћерке Ану и Наду које су успешне и дивне. Анђела је на неки начин, захваљујући мојој сестри, расла уз девојчице и дечаке, те је имала осећај да треба да се подели и да треба одређене ствари заједнички да раде. Они су допринели тиме да не буде размажено јединче. Мислим да се доста изборила за статус и да је сазрела - рекла је Бранка једном приликом за "Глоссy".

 

С обзиром да је Тамарин брат Миодраг Драгићевић, који се такође прославио у глумачком свету и оженио колегиницу Оливеру Бацић, многи се питају како њихова породична окупљања изгледају и да ли су занимљива као што би се на први поглед рекло.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.