· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

"Велика жеља је испуњена": Ево како је Иван Босиљчић прославио 43. рођендан (ФОТО)

Глумац је открио да му се остварио дугогодишњи рођендански сан да са супругом и ћерком посете свето место у Русији, где почивају мошти Светог Серафима

1642404648_bosiljcic-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Глумац Иван Босиљчић одувао је 43 свећице са рођенданске торте, па открио да му се жеља коју је дуго помишљао на дан када је рођен испунила. Он је на друштвеним мрежама поставио фотографију из Русије, на којој ужива са супругом Јеленом Томашевић и њиховом ћерком Нином, па објаснио због чега му је толико важна и посебна.

Прочитајте још: Ово је МАЈКА МИРКЕ ВАСИЉЕВИЋ: Бави се НЕОБИЧНИМ послом, а ево како ИЗГЛЕДА (ФОТО)

- Ова фотка се зове “секунд до загрљаја”, технички неисправна, настала секунд пре него што се очекивало,суштински је савршена. Сведочи о томе да радост загрљаја почиње пре самог склапања руку, а траје и кад се раздвојимо. Јер је загрљај ствар душе,а не само руку, поручио је глумац који је рођена на празник, па тог светца посебно слави и поштује.

Рођенданска жеља

- Срећан вам празник Светог Серафима Саровског. Радујте се. Грлите се! Хвала свима на рођенданским жељама. Грлим вас искрено и чврсто, рекао је Иван који током читавог дана добијао честитке уз прегршт оригиналних жеља, али и поклона.

 

Познат као неко ко доста вреднује духовност, Иван је открио и да су његове жеље такве. Једна му се испунила, због чега је ове године морао неку другу да замисли у тренуку када је пре гашења свећица затоворио очи да је помисли.

- Пре пар месеци сам са мојим девојкама на путовању по Русији посетио манастир Дивјејево у коме почивају мошти Светог Серафима. Испунила ми се моја давнашња рођенданска жеља - да овде дођемо заједно, открио је Иван и поставио фотографије на којима у овом светом здању ужива са њему двема најважнијим женама, супругом и ћерком.

 Иван је рођендан прославио у кругу породице, али је отишао и у цркву

- Иван је рођен на празник и зато сваки пут упали свећу за Серафима и њему се моли. Њему је духовни живот изузетно близак и поштује све што је у складу са монашким животом. Његову икону држи у кући, а Јелена и ћерка знају колико му је све то битно. Зато није било полемике око тога да му неколико месеци пред рођендан испуне жељу, када су сви имали времена, и оду у Русију да посете чувени манастир, каже наш извор близак глумцу и додаје:

Фото: Инстаграм принтсцреен/босиљцициван

- Честитке поводом рођендана стизале током читавог дана.

Живот на Инстаграму

Иван је недавно насмејао многе виртуелне пријатеље упоређивањем стварног живота и оног на друштвеним мрежама. Он је уз објаву фотографије на којој шета шумом у којој је све смрзо од снега написао:

- Као, сам у шуми, ногу пред ногу утабаном стазом, замишљено гледам у лево кроз зимску идилу... а у ствари... смрзох се, фоткај врже дом нису изјели вуци.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.