· · Komentari: 0
ZVEZDE

"Velika želja je ispunjena": Evo kako je Ivan Bosiljčić proslavio 43. rođendan (FOTO)

Glumac je otkrio da mu se ostvario dugogodišnji rođendanski san da sa suprugom i ćerkom posete sveto mesto u Rusiji, gde počivaju mošti Svetog Serafima

1642404648_bosiljcic-1.jpg
Foto: Youtube printscreen

Glumac Ivan Bosiljčić oduvao je 43 svećice sa rođendanske torte, pa otkrio da mu se želja koju je dugo pomišljao na dan kada je rođen ispunila. On je na društvenim mrežama postavio fotografiju iz Rusije, na kojoj uživa sa suprugom Jelenom Tomašević i njihovom ćerkom Ninom, pa objasnio zbog čega mu je toliko važna i posebna.

Pročitajte još: Ovo je MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ: Bavi se NEOBIČNIM poslom, a evo kako IZGLEDA (FOTO)

- Ova fotka se zove “sekund do zagrljaja”, tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo,suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše,a ne samo ruku, poručio je glumac koji je rođena na praznik, pa tog svetca posebno slavi i poštuje.

Rođendanska želja

- Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto, rekao je Ivan koji tokom čitavog dana dobijao čestitke uz pregršt originalnih želja, ali i poklona.

 

Poznat kao neko ko dosta vrednuje duhovnost, Ivan je otkrio i da su njegove želje takve. Jedna mu se ispunila, zbog čega je ove godine morao neku drugu da zamisli u trenuku kada je pre gašenja svećica zatovorio oči da je pomisli.

- Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rođendanska želja - da ovde dođemo zajedno, otkrio je Ivan i postavio fotografije na kojima u ovom svetom zdanju uživa sa njemu dvema najvažnijim ženama, suprugom i ćerkom.

 Ivan je rođendan proslavio u krugu porodice, ali je otišao i u crkvu

- Ivan je rođen na praznik i zato svaki put upali sveću za Serafima i njemu se moli. NJemu je duhovni život izuzetno blizak i poštuje sve što je u skladu sa monaškim životom. NJegovu ikonu drži u kući, a Jelena i ćerka znaju koliko mu je sve to bitno. Zato nije bilo polemike oko toga da mu nekoliko meseci pred rođendan ispune želju, kada su svi imali vremena, i odu u Rusiju da posete čuveni manastir, kaže naš izvor blizak glumcu i dodaje:

Foto: Instagram printscreen/bosiljcicivan

- Čestitke povodom rođendana stizale tokom čitavog dana.

Život na Instagramu

Ivan je nedavno nasmejao mnoge virtuelne prijatelje upoređivanjem stvarnog života i onog na društvenim mrežama. On je uz objavu fotografije na kojoj šeta šumom u kojoj je sve smrzo od snega napisao:

- Kao, sam u šumi, nogu pred nogu utabanom stazom, zamišljeno gledam u levo kroz zimsku idilu... a u stvari... smrzoh se, fotkaj vrže dom nisu izjeli vuci.

BONUS VIDEO:
 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.