Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Велики дан за Марију Шерифовић: "Моја битка није била лака, хвала вам на разумевању" (ВИДЕО)

Од кад је први пут крочила пред публику до данас, може да се похвали каријером вредном сваког дивљења

1692785838_marija_serifovic_knjazevac_22072022_0014.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Марија Шерифовић данас има велики разлог да буде срећна и изузетно поносна на себе. На данашњи дан, пре 20 година, изашао је њен први албум који је публика одмах прихватила, а песме са тог албума и сада су незаобилазне на репертоарима.

Марија се овим поводом обратила видеом свима који је прате на Инстаграму и изразила велику захвалност на безграничној подршци.

- Добри људи, да ли сте добро. Данас је тачно 20 година од како је изашао мој први албум и прва песма. Давно је била та 2003. година, ја сам тада била мали и безобразни идиот, прекрстила сам албум у "Најбоља". Након њега су се низале песме које и дан данас са мном певате. Доста је песама иза мене, радује ме да су остале, то је музика која траје. То ће бити увек мој пут, колико год будем имала гласа и жеље да се музиком бавим - рекла је Марија, па додала:

- Хвала вам што сте заједно са мном пролазили кроз разне моје фазе. Како музичке, уметничке, животне, карактерне, психичке. Хвала вам што сте ту, што старите са мном. Седе су већ кренуле лагано. У нашим животима имају два најзначајнија датуму, када се родите и када схватите зашто. Док се не роди Шерифовић јуниор ви сте до тада моје зашто. Хвала вам што сте посебни, што имам најдивнију публику, хвала вам што сте нормални. Моја битка није била нимало лака, није било лако бити другачији, на том разумевању вам посебно хвала. Потрудићу се да вам следећих 20 година буду једнако забавно као ових првих 20 и уједно да вам кажем да је албум готов, једва чекам да изађе првој недељи месеца октобра. без вас Марија Шерифовић не постоји - рекла је Марија у видеу на Инстаграму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas