Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Велики хит Здравка Чолића крије трагичну судбину девојке која се убила (ФОТО/ВИДЕО)

Здравко Чолић многе животне ситуације опевао је у својим највећим хитовима

1599118106_zdravko-2.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Песма "Она спава", крије једну од најтрагичнијих судбина. Посвећена је девојци Милици Костић, која је у својој 17. години извршила самоубиство.

Прочитајте још: ОВАКО се МТВ опростио од глумца Чедвика Боузмана (ВИДЕО)

Она је 1974, како би се спасила од силовања, скочила са 11. спрата Рубинове куле у Крушевцу. Њу је на превару један младић одвео до свог стана како би је наводно упознао са својом девојком.

Милица није ни слутила да се у стану налази још њих петорица, који су се припремили на групно силовање. Плакала је и молила их да је пусте, али нико од њих није марио за то. С обзиром да је била невина и желећи да сачува своју част, одлучила је да побегне. Када је остала сама, скочила је са 11. спрата. Милица је у тешком стању превезена у болницу. Успела је и у тешком стању да поприча са инспектором, који је питао да опише шта се догодило.

- Била сам у школи. Са другарицама...Требало је да имају нешто - као писмени, а онда је заспала. Када се пробудила, наставила је инспектору да одговара на питања:  - Ишла сам са неким дечком до једанаестог спрата да позовем његову девојку. Тај дечко ми је рекао да та девојка има строге родитеље и да је само позовем - Тада је опет заспала.  Пар минута касније Милица се пробудила и рекла: - Били смо на једанаестом спрату. Рекла је да је, пошто је изашла, видела на лифту.

Прочитајте још: Нова драма Тање Савић: Супруг јој прети објавом интимних снимака

Инспектор је питао да ли је сама скочила кроз прозор или је неко гурнуо? Одговорила му је да је сама скочила јер није могла да издржи више и да је једино на тај начин могла да сачува своју част. Милица је тада заспала и више се није пробудила. Када је чуо за ову причу, Здравко Чолић је одлучио да јој посвети песму, која је постала велики хит.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas