· · Komentari: 1
DRAMA SE NASTAVLJA

Nova drama Tanje Savić: Suprug joj preti objavom intimnih snimaka

Pevačicina drama se nastavlja

1598943349_tanja-savic.jpg
Foto: Ataimages

Tanja Savić otkako joj je suprug Dušan Jovančević oteo decu i odveo u Australiju, proživljava pravi pakao, a nedavno se suočila i sa novim problemima.

Pročitajte još: OVAKO se MTV oprostio od glumca Čedvika Bouzmana (VIDEO)

Pevačica strahuje da će njen suprug ostvariti pretnje i objaviti njihove intimne snimke, koje čuva u telefonu.

- Dušanu je teško palo to što više ne može da kontroliše Tanju i da je konačno prestala da ćuti o svemu lošem što joj je radio. Ni pod razno nije očekivao da će ga javno raskrinkati posle devet godina braka.

- Kako je sve do tada on bio taj koji određuje šta će i kada govoriti za javnost, osetio se ugroženo kao nikad u životu, razbesneo se i dosetio se da Tanju može da zaustavi jedino ako joj zapreti javnim poniženjem pred sinovima i porodicom - kaže izvor i otkriva da je Jovančević, nakon što je Tanja iznela u javnost sve detalje njihovog odnosa, supruzi zapretio privatnim snimcima nastalim još na početku braka.

Pročitajte još: Glumica iz Hari Potera otvoreno progovorila o silovanju sa 13 godina

- Bila je mlada kada je pristala na Dušanove seksualne igrice, iako nikada nije bila taj tip devojke. Neki snimci su nastali pre nego što su dobili decu, a neki nešto kasnije. Nikada nije bila gore nego sada, a savete nekolicine prijatelja da se obrati policiji ne sluša. Veruje da bi time još više razbesnela muža i da će iz osvete uništiti živote njihovih sinova. Ako se ikada desi da on objavi snimke, Tanja to neće preživeti - zaključuje pevačicin prijatelj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.