Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вељко Ражнатовић открио због чега ће другог сина назвати КРСТАН: Не крије радост због тога што ће поново постати ТАТА

Недавно је у медијима ођекнула вест да Вељко и његова изабраница Богдана чекају друго дете

1665396022_boks_press_08102022_0038.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Вељко Ражнатовић недавно је на необичан начин јавности саопштио да ће се поново остварити у улози оца. Он је на свом профилу на друштвеним мрежама објавио снимак који је открио и пол другог детеа.

Наиме, са породицом и пријатељима окупили су се у шуми, а Вељко је луком и стрелом гађао балон и открио да чекају дечака.

- Је л' сам рекао, бре! - узвикнуо је Вељко након што је балон показао плаву боју.

Вељко је испод снимка откривања пола детета открио и име другог наследника: 

- Уз Божју помоћ за шест месеци долази Крстан Ражнатовић. Хвала Господу Богу и мојој најбољој жени.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић се огласила након сазнања да ће постати тетка по други пут: Ево како је реаговала (ФОТО)

Млади боксер открио је и због чега ће свом другом сину дати име Крстан:

"Осећам се као и први пут, само још благословеније. Хвала драгом Богу. Не могу да кажем да ми то не даје ветар у леђа, али са снагом се родиш или не, то је просто тако. Крстан је посебно старо српско име. Уникатно је, није често име, што је свакако још боље за нас", рекао је Вељко, па додао шта мисли, који ће надимак имати Крстан: "Ја сам Вељко, и никада ме нису звали по надимку, тако да сматрам да неће ни он имати надимак. Крстан је довољно", открио је за "Телеграф".

Вељко и Богдана имају двогодишњег сина Жељка, а њихова породица ускоро ће постати богатија за још једног члана.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas