Oglas
· · Komentari: 0

Veljko Ražnatović otkrio zbog čega će drugog sina nazvati KRSTAN: Ne krije radost zbog toga što će ponovo postati TATA

Nedavno je u medijima ođeknula vest da Veljko i njegova izabranica Bogdana čekaju drugo dete

1665396022_boks_press_08102022_0038.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Veljko Ražnatović nedavno je na neobičan način javnosti saopštio da će se ponovo ostvariti u ulozi oca. On je na svom profilu na društvenim mrežama objavio snimak koji je otkrio i pol drugog detea.

Naime, sa porodicom i prijateljima okupili su se u šumi, a Veljko je lukom i strelom gađao balon i otkrio da čekaju dečaka.

- Je l' sam rekao, bre! - uzviknuo je Veljko nakon što je balon pokazao plavu boju.

Veljko je ispod snimka otkrivanja pola deteta otkrio i ime drugog naslednika: 

- Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović se oglasila nakon saznanja da će postati tetka po drugi put: Evo kako je reagovala (FOTO)

Mladi bokser otkrio je i zbog čega će svom drugom sinu dati ime Krstan:

"Osećam se kao i prvi put, samo još blagoslovenije. Hvala dragom Bogu. Ne mogu da kažem da mi to ne daje vetar u leđa, ali sa snagom se rodiš ili ne, to je prosto tako. Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još bolje za nas", rekao je Veljko, pa dodao šta misli, koji će nadimak imati Krstan: "Ja sam Veljko, i nikada me nisu zvali po nadimku, tako da smatram da neće ni on imati nadimak. Krstan je dovoljno", otkrio je za "Telegraf".

Veljko i Bogdana imaju dvogodišnjeg sina Željka, a njihova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas