Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венчали се Џенифер Лопез и Бен Афлек? Погледајте њихову љубавну причу

Рекли судбоносно "да"

1658086639_profimedia-0631506281.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез и Бен Афлек наводно су се венчали три месеца након што су се поново верили.

ТМЗ пише да је пар добио дозволу за брак у округу Кларк, Невада.

Лиценца је извађена 16. јула и гласи на њихова легална имена, Бенџамин Газа Афлек и ДЖенифер Лин Лопез.

 

 

После 20 година прича се понавља

Такође, исти портал је објавио причу раније ове године да је ДЖеј Ло је примец́ена како носи веренички прстен када је куповала намештај са својим 14-годишњим дететом, Емом.

Бен и ДЖенифер се за сада нису потврдили, а ни демантовали натписе америчких медија.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша поново запалила друштвене мреже: Сви су мислили да је потпуно гола (ФОТО/ВИДЕО)

Убрзо након тога, ДЖенифер је поделила вест са својим фановима путем видео поруке на свом билтену. Он је сузних очију и једноставно рекла: "Савршен си" пре него што је у кадар ставила прелепи зелени дијамантски прстен.

-Била је субота увече, а нас двоје на месту које волим највише на целом свету - у кади пуној пене", рекла је ДЖеј Ло. "Потпуно ме је изненадио, љубав моја лепа, клекнуо и запросио ме. Гледала сам га право у очи, смејала се и плакала у исто време, нисам могла да верујем да нам се, после двадесет година, ово дешава поново. Била сам без речи, а онда је он упитао - је ли то `да`? ДА, наравно да је то ДА, одговорила сам, открила је ДЖенифер детаље просидбе.

Одмах су знали да је "то-то"

Пар се упознао 2001. године на снимању романтичне комедије "Гигл". ДЖеј Ло се тек развела од плесача Криса ДЖуда, а како је касније испричала одмах је знала да је Беном "то то".

Допао јој се на први поглед, али су у почетку крили везу. Бен се појавио у њеном споту за песму "Јеннy фром тхе Блоцк" и свима је постало јасно шта се дешава. Папараци су почели да их прате  у стопу, а ДЖен је признала да је медијски притисак био превелики.

Били су били нераздвојни, па су им медији убрзо смислли заједнички надимак - Бенифер.

Ускоро је уследила и веридба, а само неколико дана пре него што је требало да се закуну на вечну љубав, одложили су венчање, а потом и раскинули. Говорило се да је до краха везе наводно дошло због његове раскалашне момачке вечери у стриптиз клубу и чињенице да је имао огромне проблеме с коцкањем.

Фото: Профимедиа

Џенифер је била сломљена због краја љубави

-Мислила сам да је наша веза бајка. Маштала сам о деци, а он ме понизио као нико у животу. Нико ми тако није сломио срце као он. Бен ми је био пријатељ, познавали смо се годинама. Стварно сам га јако волела,  говорила је ДЖенифер раније, а Бен је тврдио да су медији криви за њихов раскид јер су их пратили у стопу. Године нису обрисале њихова осећања, па је Бен иницирао контакт с ДЖенифер у фебруару ове године док је она радила на снимању филма "Схотгун Wеддинг". Варнице су поново плануле, а пар је данас срећнији него икада.

-Живот је тежак и стално падамо и надамо се да ћемо нешто научити из тих падова. Једина ствар коју морате да урадите јесте да другу шансу искористите, као и прилике које вам сазревање пружа, рекао је Афлек у интервјуу за магазин WСЈ и додао да му је у "новој-старој" вези прелепо.

-Дефинитивно могу да кажем да је мени прелепо. То је добра прича. То је одлична прича! И, знате, можда ћу је једног дана испричати. Записаћу све... и онда ћу то запалити, био је искрен Бен.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas