Oglas
· · Komentari: 0

Venčali se Dženifer Lopez i Ben Aflek? Pogledajte njihovu ljubavnu priču

Rekli sudbonosno "da"

1658086639_profimedia-0631506281.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez i Ben Aflek navodno su se venčali tri meseca nakon što su se ponovo verili.

TMZ piše da je par dobio dozvolu za brak u okrugu Klark, Nevada.

Licenca je izvađena 16. jula i glasi na njihova legalna imena, Bendžamin Gaza Aflek i DŽenifer Lin Lopez.

 

 

Posle 20 godina priča se ponavlja

Takođe, isti portal je objavio priču ranije ove godine da je DŽej Lo je primećena kako nosi verenički prsten kada je kupovala nameštaj sa svojim 14-godišnjim detetom, Emom.

Ben i DŽenifer se za sada nisu potvrdili, a ni demantovali natpise američkih medija.

Pročitajte još: Jelena Karleuša ponovo zapalila društvene mreže: Svi su mislili da je potpuno gola (FOTO/VIDEO)

Ubrzo nakon toga, DŽenifer je podelila vest sa svojim fanovima putem video poruke na svom biltenu. On je suznih očiju i jednostavno rekla: "Savršen si" pre nego što je u kadar stavila prelepi zeleni dijamantski prsten.

-Bila je subota uveče, a nas dvoje na mestu koje volim najviše na celom svetu - u kadi punoj pene", rekla je DŽej Lo. "Potpuno me je iznenadio, ljubav moja lepa, kleknuo i zaprosio me. Gledala sam ga pravo u oči, smejala se i plakala u isto vreme, nisam mogla da verujem da nam se, posle dvadeset godina, ovo dešava ponovo. Bila sam bez reči, a onda je on upitao - je li to `da`? DA, naravno da je to DA, odgovorila sam, otkrila je DŽenifer detalje prosidbe.

Odmah su znali da je "to-to"

Par se upoznao 2001. godine na snimanju romantične komedije "Gigl". DŽej Lo se tek razvela od plesača Krisa DŽuda, a kako je kasnije ispričala odmah je znala da je Benom "to to".

Dopao joj se na prvi pogled, ali su u početku krili vezu. Ben se pojavio u njenom spotu za pesmu "Jenny from the Block" i svima je postalo jasno šta se dešava. Paparaci su počeli da ih prate  u stopu, a DŽen je priznala da je medijski pritisak bio preveliki.

Bili su bili nerazdvojni, pa su im mediji ubrzo smislli zajednički nadimak - Benifer.

Uskoro je usledila i veridba, a samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se zakunu na večnu ljubav, odložili su venčanje, a potom i raskinuli. Govorilo se da je do kraha veze navodno došlo zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme s kockanjem.

Foto: Profimedia

Dženifer je bila slomljena zbog kraja ljubavi

-Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu. Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela,  govorila je DŽenifer ranije, a Ben je tvrdio da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih pratili u stopu. Godine nisu obrisale njihova osećanja, pa je Ben inicirao kontakt s DŽenifer u februaru ove godine dok je ona radila na snimanju filma "Shotgun Wedding". Varnice su ponovo planule, a par je danas srećniji nego ikada.

-Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža, rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u "novoj-staroj" vezi prelepo.

-Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti, bio je iskren Ben.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas