Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Милена Дравић и Драган Николић су се венчали у паузи за ручак, а кума им је била наша прослављена глумица: Да ли знате о коме је реч?

Пре 50 година, њихово венчање било је веома специфично

1597944432_gaga-i-milena-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ГрандКафаТВ
Oglas

Милена Дравић и Драган Николић важили су за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. Венчали су се 1971. године, а њихова веза била је једна од најискренијих и најлепших љубавних прича.

Прочитајте још: "То је био највећи ударац у мом животу": Сузана Манчић проговорила о највећем разочарењу!

Глумачки пар пленио је својом појавом, а о њиховим каријерама сувишно је причати. Били су једни од најпопуларнијих и најтраженијих домаћих глумаца. А да им је живот био "као на филму", говори и податак да су се венчали током паузе на снимању филма. Кума на венчању им је била, легендарна глумица Сека Саблић.

Због брзог венчања, нису имали ниједну слику, а остали су заједно до самог краја:  - Усред снимања једног филма, замолили смо редитеља да нас пусти на паузу. Повели смо и нашу куму Секу Саблић и отишли у општину Врачар да се венчамо. Након венчања смо се вратили на снимање, и наставили да радимо. Занимљиво је да немамо ниједну фотографију са венчања, нико нас није фотографисао - испричала је Милена Дравић током последњег гостовања у једној емисији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мој народ је заборавио да воли Ништа друго и треће нам није потребно Имали смо душу и за студенте из Африке и за онога ко са петнаест година у опанцима дође из било којег краја Југославије Њих двоје су оличење доброте и љубави, хуманости, емпатије, поштовања Дакле ако не верујете у Бога јер га не видите да ли не верујете и у ову љубав , племенитост и доброту иако су шетали истим улицама са Вама иако сте и Ви могли да бирате иста животна начела и љубав којом би учинили себе вечним, а свима другима били светиљка кроз векове! Љубав и заједништво су оно што је у нама дубоко нарушено! #миленадравуц #драгангаганиколиц #гаганиколиц #драганниколиц #будимобољиљуди #новисад #храм #храмсветогсаве #славија #теразије #калемегдан #врацар #земун #авала #скадарлијастреет #храмсветогсаве #дорцол #скадарлија #врацар #славија #дунав #гардос #кнезмихаилова #београд #белграде #србија

А пост схаред бy Милена Дравић Николић (@миленадравицглумица) он

Прочитајте још: Снежана Дакић показала ВИТКЕ НОГЕ у шестој деценији, а ово је вежба у коју се КУНЕ (ФОТО)

 

Драгана Николић преминуо је 2016. године након дуге и тешке борбе са опаком болести, две године касније Милена Дравић такође је преминула после тешке болести.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas