Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Веома тешко је поднела смрт супруга, а сада је певачица проговорила о новој љубави

Певачица проговорила о најболнијој теми

1665299416_elma-sinanovic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/елмасинановиц_оффициал
Oglas

Певачица Елма Синановић осврнула се на бол због губитка мужа који је погинуо 2019. године, али и удвараче и килажу.

Прочитајте још: Сању Вучић сви знате, а ево како изгледа њен згодни брат за који је залудео девојке (ФОТО)

- Време лечи све, наравно да све прође и живот иде даље. Ја сам побожна жена и верујем у Бога и да све што се дешава бива тим неким божијим одређењем. То тако и прихватам. Водим и такав начин живота - рекла је Елма Синановић и додаје да би поново заволела уколико се појави прави човек.

- Наравно да бих, али ја не волим унапред да причам. То треба ваљда спонтано да се деси.

Елма важи за једну од најлепших певачица на естради која је негована и увек сређена. Како каже, удварача не мањка.

- Увек има удварача. Мени би било јако чудно да их нема. Нема навалентних јер не емитујем такву енергију. Мени се никада није десило да ме неко спопадне или јури - каже Синановићева.

Певачица се услед стреса након губитка супруга угојила, али је затим линију довела у ред. Како истиче, она се труди јер увек мучи муку са килажом и никада није задовољна.

- Стално кубурим са килажом. То ме јако нервира, никада немам килажу коју бих требало да имам. Камере ми додају, то ме нервира. Уживо када ме сретну кажу: “Јао госпођо, како ви лепо изгледате уживо”. На камерама изгледам огромно - прича она.

На питање како се одмара од ноћних наступа, одговара.

- Кућни сам тип. Када не наступам, ја спавам, читам пуно или проводим време са породицом. Стигнем лепо да се одморим - каже Елма која истиче да на кућне љубимце гледа као на своју децу:

Прочитајте још: Да ли знате како је Лепа Брена добила уметничко име: Поред Минимакса заслужан је још један мушкарац, ево ко је у питању

- Кућни љубимци су супер, то су моје три љубави. Имају посебан третман, понашају се као да су деца. Пре неки дан смо их водили код ветеринара, питали су да ли су пси или деца. Мало су размажени.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas