· · Komentari: 0

Veoma teško je podnela smrt supruga, a sada je pevačica progovorila o novoj ljubavi

Pevačica progovorila o najbolnijoj temi

1665299416_elma-sinanovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/elmasinanovic_official

Pevačica Elma Sinanović osvrnula se na bol zbog gubitka muža koji je poginuo 2019. godine, ali i udvarače i kilažu.

Pročitajte još: Sanju Vučić svi znate, a evo kako izgleda njen zgodni brat za koji je zaludeo devojke (FOTO)

- Vreme leči sve, naravno da sve prođe i život ide dalje. Ja sam pobožna žena i verujem u Boga i da sve što se dešava biva tim nekim božijim određenjem. To tako i prihvatam. Vodim i takav način života - rekla je Elma Sinanović i dodaje da bi ponovo zavolela ukoliko se pojavi pravi čovek.

- Naravno da bih, ali ja ne volim unapred da pričam. To treba valjda spontano da se desi.

Elma važi za jednu od najlepših pevačica na estradi koja je negovana i uvek sređena. Kako kaže, udvarača ne manjka.

- Uvek ima udvarača. Meni bi bilo jako čudno da ih nema. Nema navalentnih jer ne emitujem takvu energiju. Meni se nikada nije desilo da me neko spopadne ili juri - kaže Sinanovićeva.

Pevačica se usled stresa nakon gubitka supruga ugojila, ali je zatim liniju dovela u red. Kako ističe, ona se trudi jer uvek muči muku sa kilažom i nikada nije zadovoljna.

- Stalno kuburim sa kilažom. To me jako nervira, nikada nemam kilažu koju bih trebalo da imam. Kamere mi dodaju, to me nervira. Uživo kada me sretnu kažu: “Jao gospođo, kako vi lepo izgledate uživo”. Na kamerama izgledam ogromno - priča ona.

Na pitanje kako se odmara od noćnih nastupa, odgovara.

- Kućni sam tip. Kada ne nastupam, ja spavam, čitam puno ili provodim vreme sa porodicom. Stignem lepo da se odmorim - kaže Elma koja ističe da na kućne ljubimce gleda kao na svoju decu:

Pročitajte još: Da li znate kako je Lepa Brena dobila umetničko ime: Pored Minimaksa zaslužan je još jedan muškarac, evo ko je u pitanju

- Kućni ljubimci su super, to su moje tri ljubavi. Imaju poseban tretman, ponašaju se kao da su deca. Pre neki dan smo ih vodili kod veterinara, pitali su da li su psi ili deca. Malo su razmaženi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.