Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕРИДБА ПРВЕНЦА: Кубура поделио срећне вести о свом старијем сину

Глумац Александар Срећковић Кубура је одлучио да у јавности подели лепе вести о својој породици

1684315225_veridba.jpg
Фото: Зоран Јовановић Маццак
Oglas

Глумац Александар Срећковић Кубура и фитнес инструкторка Марија Савић Срећковић прошле године су одлучили да ставе тачку на брак.

Током брака добили су синове Алексу и Вању, а разлика између њих двојице је 17 година.

Алекса је завршио Електротехнички факултет, не појављује се често у јавности и мало зна како он изгледа.

Кубура је на свом Инстаграм профилу својевремено објавио заједничку фотографију, а сви кажу да Алекса неодољиво подсећа на свог оца из млађих дана.

- Код овако велике разлике имате, заправо два јединца, и сваким се бавите понаособ. Предност је то што сам имао прилике да проверим, кроз време, све принципе васпитања које смо примењивали код Алексе и применим их ако треба модификоване код Вање. Ту је увек помоћ, сада већ одраслог, старијег сина - рекао је глумац својевремено о својим синовима.

 

Пре извесног времена Алекса се и верио, што је врло обрадовало драмског уметника. Тај податак он је недавно поносно поделио у једној телевизијској емисији.

- Алекса има 27 година, он више није дете. Живи са својом вереницом већ четири године - рекао је Кубура, преноси "Стори".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas