Oglas
· · Komentari: 0

Verili su se, a dve godine kasnije raskinuli: Bio je velika ljubav Jelene Rozge, ali nisu uspeli - "Nikad nisam bila srećnija"

Emotivni život Jelene Rozge nikada nije prestajao da intrigira javnost

1692778977_rozga_koncert_07042023_0183.JPG
Foto: Ata images
Oglas

Šarmantna pevačica Jelena Rozga napunila je 46 godina, a tokom karijere koja traje skoro tri decenije gotovo uvek joj je polazilo za rukom da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Jelena je sa samo 19 godina postala pevačica grupe "Magazin", a nakon 10 godina provedenih u popularnom bendu otpočela je solo karijeru i nastavila da niže hitove i velike uspehe.

Budući da važi za jednu od najlepših dama u regionu, interesovanje za njen emotivni život nikada nije jenjavalo, ali Jelena svoje partnere nije eksponirala, osim jednog. Reč je o devet godina mlađem muzičaru Stjepanu Hauseru, sa kojim je vezu otpočela 2015. godine. Prvi put su zajedno viđeni u LJubljani na koncertu grupe "2Cellos" čiji je Stjepan bio član, prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u februaru 2016. su se verili.

"Nikad nisam bila srećnija, verujem da je i to povezano s unutrašnjim mirom i zadovoljstvom. Zaljubljena žena je najlepša žena. I danas, baš kao i uvek dosad, smatram da je ljubav najdivnija stvar koja se čoveku može desiti. Voleti i biti voljen jeste smisao svega", govorila je tada Jelena.

Međutim, do venčanja nije došlo. Umesto toga, pevačica i violončelista raskinuli su 2017, nakon dve godine ljubavi.

"Ovim putem želim da obavestim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", rekla je Rozga tada za hrvatske medije.

Nakon raskida sa Hauserom Jelena nije eksponirala emotivni život, ali je početkom ove godine, govoreći o svojim nećacima, istakla da priželjkuje da se ostvari kao majka.

"Strašno sam ponosna na njih, moja nećaka je izrasla u veliku devojku koja zna šta hoće i ima svoj put, a nećak je dete koje još otkriva stvari, presladak je. Ponosna sam što su dobri ljudi. Naravno da bih želela više od svega svoje dete", rekla je pevačica tada za "Slobodnu Dalmaciju".

Jelena Rozga godinama se bori i sa zdravstvenim problemom - oboljenjem štitne žlezde. Već gotovo deceniju i po je na terapiji, a o tome je više puta otvoreno govorila.

"Godinama imam taj problem sa štitnom, ona je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loše periode. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići, ali se ne dam. Ne dam da me ona ni u čemu sprečava u životu", rekla je u januaru ove godine. 

"To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem. Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna", pričala je takođe Jelena pre nekoliko meseci.

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas