Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Верујем у брак, поново бих се женио": НИКОЛА РАЂЕН открио све о односу са садашњом девојком али и како се она слаже са Аном Кокић

Ватерполиста је испричао како се слаже и са Аном Кокић, али и какав она има однос са његовом садашњом девојком

1659433536_radjen-nasl.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/никола_рађен
Oglas

Ватерполиста Никола Рађен и певачица Ана Кокић важили су за један од најскладнијих парова на домаћој естради. Као један од парова који је носио титулу омиљеног пара, јавност је веома изненадила вест коју су објавили пре 3 године, а то је да се разводе.

Рађен о бившој супрузи има само речи хвале, истичући на првом месту да је дивна мајка.

Фото: АТА имагес

- Ми смо се споразумно развели, схватили смо да не идемо у истом правцу и споразумо се развели. Ана је дивна мајка и велики борац - рекао је Никола у емисији "Сценирање".

А онда се осврнуо и на спекулације да је разлог њиховог развода било његово неверство, те све то порекао.

Прочитајте још: Никад виђена фотографија трагично преминуле певачице: Ксенију Пајчин не памтимо овако (ФОТО)

-За љубав треба двоје, али и за развод, тако да кривица је обострана - рекао је Никола.

Фото: Принткрин/Инстаграм/никола_рађен

У међувремену, 2 године након развода, Никола је упловио у романсу са младом певачицом Милицом Ристић са са којом је у вези већ више од годину дана.

 

Ватероплиста без обзира на један неуспели брак који има за собом, није изгубио веру у брак и како каже поново би стао на "луди камен" а онда је открио и како се слажу његова биша супруга и нова девојка.

- Верујем у брак, поново бих се оженио. Са Милицом ми је љубав баш онаква каква мени прија. Ана и Милица се знају, чују се, њих ћеш морати да питаш како кимуницирају, ја се у то не мешам - нагласио је Рађен.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas