Oglas
· · Komentari: 0

"Verujem u brak, ponovo bih se ženio": NIKOLA RAĐEN otkrio sve o odnosu sa sadašnjom devojkom ali i kako se ona slaže sa Anom Kokić

Vaterpolista je ispričao kako se slaže i sa Anom Kokić, ali i kakav ona ima odnos sa njegovom sadašnjom devojkom

1659433536_radjen-nasl.png
Foto: Printskrin/Instagram/nikola_rađen
Oglas

Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Kao jedan od parova koji je nosio titulu omiljenog para, javnost je veoma iznenadila vest koju su objavili pre 3 godine, a to je da se razvode.

Rađen o bivšoj supruzi ima samo reči hvale, ističući na prvom mestu da je divna majka.

Foto: ATA images

- Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumo se razveli. Ana je divna majka i veliki borac - rekao je Nikola u emisiji "Sceniranje".

A onda se osvrnuo i na spekulacije da je razlog njihovog razvoda bilo njegovo neverstvo, te sve to porekao.

Pročitajte još: Nikad viđena fotografija tragično preminule pevačice: Kseniju Pajčin ne pamtimo ovako (FOTO)

-Za ljubav treba dvoje, ali i za razvod, tako da krivica je obostrana - rekao je Nikola.

Foto: Printkrin/Instagram/nikola_rađen

U međuvremenu, 2 godine nakon razvoda, Nikola je uplovio u romansu sa mladom pevačicom Milicom Ristić sa sa kojom je u vezi već više od godinu dana.

 

Vateroplista bez obzira na jedan neuspeli brak koji ima za sobom, nije izgubio veru u brak i kako kaže ponovo bi stao na "ludi kamen" a onda je otkrio i kako se slažu njegova biša supruga i nova devojka.

- Verujem u brak, ponovo bih se oženio. Sa Milicom mi je ljubav baš onakva kakva meni prija. Ana i Milica se znaju, čuju se, njih ćeš morati da pitaš kako kimuniciraju, ja se u to ne mešam - naglasio je Rađen.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas