Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Весна Змијанац је на легендарном хиту зарадила пола милиона евра, а сада је откривено и како је снимнљен дует "ЈОРГОВАНИ"

Мегахит "Јорговани", који је снимила у дуету са Дином Мерлином и песма "Невера", легендарној певачици донеле су читаво богатство

1671701688_vesna-zmijanac.png
Фото: Атаимагес
Oglas

Весна Змијанац, гостујући у емисији код Огњена Амиџића, одговарајући на питање, да ли би пре узела пола милиона евра у кешу или неки гут, изненадила одговором и открила да би се увек одлучила за неку добру нумеру, пре него за новац.

Прочитајте још: Марко Булат се помирио са супругом: Пријавио ју је за породично насиље, имала је забрану приласка, а онда је љубав ипак победила

- Од само једног мегахита који годинама траје може да се заради најмање 500.000 евра! То мора да буде озбиљна песма, као што су, на пример, "Јорговани", која се слуша преко 35 година. Такође и "Невера", коју сам снимила пре 45 година, а и даље је певам на наступима. Замислите само колико сам је пута за све ове деценије отпевала за новац и колико сам на њој зарадила. И у данашње време може да се "убоде" један такав хит - рекла је Весна и додала како би волела да са својом ћерком Николијом сними дует:

- Ускоро би требало да објавим нову песму. Албум немам у плану, превише ми је то посла. Са Николијом бих радо снимила дует, само треба да нађемо праву песму.

Осамдесетих година, песма "Јорговани" постала је мегахит, а и данас важи за једну од најлепших дуетских песама. Једном приликом, Дино Мерлин је открио, како је заправо дошло до дуета са фолк звездом.

- До дуета је дошло након неуспешног трећег албума. Добио сам идеју да снимим дует, али нисам знао с ким. И док сам разговарао с менаџером у једном локалу о томе, колега ми је добацио: Весна Змијанац! Одмах смо се спаковали, кренули у Београд и упали у студио где је Весна снимала плочу. Након првог слушања, Весна је одлучила да сними овај дует - испричао је Дино Мерлин у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas