· · Komentari: 0

Vesna Zmijanac je na legendarnom hitu zaradila pola miliona evra, a sada je otkriveno i kako je snimnljen duet "JORGOVANI"

Megahit "Jorgovani", koji je snimila u duetu sa Dinom Merlinom i pesma "Nevera", legendarnoj pevačici donele su čitavo bogatstvo

1671701688_vesna-zmijanac.png
Foto: Ataimages

Vesna Zmijanac, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, odgovarajući na pitanje, da li bi pre uzela pola miliona evra u kešu ili neki gut, iznenadila odgovorom i otkrila da bi se uvek odlučila za neku dobru numeru, pre nego za novac.

Pročitajte još: Marko Bulat se pomirio sa suprugom: Prijavio ju je za porodično nasilje, imala je zabranu prilaska, a onda je ljubav ipak pobedila

- Od samo jednog megahita koji godinama traje može da se zaradi najmanje 500.000 evra! To mora da bude ozbiljna pesma, kao što su, na primer, "Jorgovani", koja se sluša preko 35 godina. Takođe i "Nevera", koju sam snimila pre 45 godina, a i dalje je pevam na nastupima. Zamislite samo koliko sam je puta za sve ove decenije otpevala za novac i koliko sam na njoj zaradila. I u današnje vreme može da se "ubode" jedan takav hit - rekla je Vesna i dodala kako bi volela da sa svojom ćerkom Nikolijom snimi duet:

- Uskoro bi trebalo da objavim novu pesmu. Album nemam u planu, previše mi je to posla. Sa Nikolijom bih rado snimila duet, samo treba da nađemo pravu pesmu.

Osamdesetih godina, pesma "Jorgovani" postala je megahit, a i danas važi za jednu od najlepših duetskih pesama. Jednom prilikom, Dino Merlin je otkrio, kako je zapravo došlo do dueta sa folk zvezdom.

- Do dueta je došlo nakon neuspešnog trećeg albuma. Dobio sam ideju da snimim duet, ali nisam znao s kim. I dok sam razgovarao s menadžerom u jednom lokalu o tome, kolega mi je dobacio: Vesna Zmijanac! Odmah smo se spakovali, krenuli u Beograd i upali u studio gde je Vesna snimala ploču. Nakon prvog slušanja, Vesna je odlučila da snimi ovaj duet - ispričao je Dino Merlin u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.