Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Весна Змијанац о удварачима: "Мувају ме дечаци", па открила да ли је изашла некад са неким од њих на састанак, а доткла се и Реље и Николије

Певачица отворено о удварачима са друштвених мрежа

1658503867_vesnaz.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Весна Змијанац открила је да јој млађу мушкарци шаљу поруке, али и да им одговара на исте. Када није у Београду, време проводи у својој оази мира на Букуљи, а не крије да воли да кува целој породици и комшијама:

– Кувам Николији, Рељи, комшијама. Ове године сам највише на Букуљи, не бих преживела у Београду на овим на врућинама. Тамо имам троје људи који раде за мене и комшилук који воли моју храну", рекла је за "Блиц", па открила да ли су Реља и Николија захтевни када је храна у питању:

– Исти су ми јер су обоје вегетеријанци и они су ми велики проблем па морам за њих посебно. Некада сам и ја била вегетеријанка, када су они код мене онда смо сви вегетеријанци, а када оду једем и месо. Кувам им све из баште. Воле сатараш, буранију, сладак купус... Слаткише не волим и не знам ништа од дезерата да спремим, чак ни палачинке – била је искрена певачица.

Објаснила је и да јој унуке помажу у кухињи:

– Реа слаже кромпир за мусаку, а сада и ова мала почиње – рекла је Весна.

Додала је и да јој унука има слуха и да реагује на мамине и татине песме највише:

– Воли да пева, има врло леп глас и има слуха. Реагује на песме које ја певам, али највише воли мамине и татине, ову модернију музику.

Некада је Весна важила за најатрактивну певачицу старе Југославије, али ни данас она не оставља мушкарце равнодушним, те не крије да има удвараче, посебно оне млађе:

– У мене су заљубљени, а ја се још нисам пронашла. Само ме дечаци мувају. Пишемо једни другима. Они ми пишу дуге поруке, ја њима кратке. Мени треба нека фина духовна љубав. То су највеће љубави – била је искрена, па додала да ли је изашла на састанак са неким од њих:

– Па нисам изашла са особама са Инстаграма. Дођу тамо где пијем кафу, па и они попију.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas