· · Коментари: 0

Весна Змијанац открила да ли би снимила дует са Николијом и додала: "Не размишљам шта ћу са парама" (ФОТО)

Певачица је потпуно искрено о пензији, некретнинама, сродној души

1673682256_foto-Vesna-Zmijanac-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес

Певачица Весна Змијанац наступала је за дочек српске Нове године. Ради пуном паром и, како каже, не може да се избави од посла:

- За Нову годину немам ритуале, не знам како да се избавим од посла, јер сам много радила задњих месеци, мислила да ће то да се заврши са Новом годином, међутим, како ствари стоје, ништа од тога, ови моји само додају и додају наступе - рекла је за "Блиц", па додала:

- Право да вам кажем, ја само идем и радим, не размишљам шта ћу са парама, једино што ме још чини срећном је да певам. Не знам више шта ћу са собом. Пензија ми је таман да платим инфостан. Мислим да сам заслужила националну пензију, испуњавам све услове, али ја још увек добро радим, има пуно певача који то не могу више да раде, можда су њима више потребне те парице.

Прочитајте још: "Стално купујем код Кинеза, естетске корекције не плаћам": Нада Топчагић шокирала признањем

 Истиче да јој тренутно није потребан неко и објашњава да нема планове има када су бизнис и некретнине у питању:

- Прошли пут сам рекла да ми је потребна сродна душа, сад више немам времена за то. Не интересује ме ни бизнис. На све ово само ми још бизнис фали, шта ће више човеку. Николију треба да питате за некретнине, да ли има неку у плану, ја сам своје завршила, треба то одржавати - закључила је за поменути медиј.

Прочитајте још: Наташа Беквалац у искреној поруци: ''НИСАМ толико ХРАБРА, људи верују у мене више него ја сама'' (ВИДЕО)

Многе је занимало да ли би снимила дует са ћерком Николијом која је изјавила да јој те то велика жеља:

- Став је да се сними дует, али мора да буде добра песма - рекла је за "Курир".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.