Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Види се да имам боре": Драгана Катић искрено о свом изгледу - "Нема чаробне формуле"

Драгана Катић важи за једну од најлепших водитељки на нашој јавној сцени

1692709592_nikad_nije_kasno_14012020_0017.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка Драгана Катић вратила се са летњег одмора на којем је прославила 58. рођендан и напунила батерије за предстојећу сезону емисије "Никад није касно".

Драгана привлачи велику пажњу изгледом, о чему је сада отворено говорила.

- Ја сам у јуну напунила 37 година професионалног рада, када сам баш први пут се појавила на телевизији Београд и некако после тих 37 година ја имам своје ритуале када заиста захвалим Господу да још увек радим, постојим, имам снаге, елана, да радим пројекат који волим, емисију, са људима које волим. То је Божја привилегија, нешто на чему треба да будеш захвалан и нешто што треба да те испуни апсолутно за цео живот. Мени се то посрећило са овим пројектом. Код нас жене 40 плус, 50 плус - то је прецртано. Ја се надам да ћу свој јубиларни шездесети дочекати на сцени 'Никад није касно' - испричала је водитељка, која поносно носи своје године, али и боре и велика је инспирација многим женама.

- Не потенцирам због себе, потенцирам због људи који имају године и који дођу у одређене године и логично да се суочиш са тим да си већински власник свог живота, да стариш, да се дешавају промене што видне, што не. То увек нагласим због људи који то доживљавају исто као и ја, обраћам се својим сапутницама", рекла је, па им поручила: "Ја сад имам шминку, али види се да имам боре, све се то види. Шминка, ајде, будемо лепи сређени, али постоје ствари које се виде, које је неминовно да се виде. Нема чаробне формуле, та формула је у нама, није споља, унутра је. Радимо на њој и она избија из нас.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas