Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вики Миљковић у КУПАЋЕМ СА ЛЕОПАРД ПРИНТОМ И ПИРСИНГОМ НА ПУПКУ: Певачица у ретко виђеном издању (ФОТО)

Овако је певачица изгледала пре 22 године

1668522113_viki_dva_jelena_06102022_0015.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Вики Миљковић иза себе има три деценије дугу каријеру. Хитови попут "Хајде, води ме одавде", "Ником није лепше него нама", "Женске бубице", "Махинално", "Мене лоша срећа прати" обележили су њену каријеру. Последњих година члан је и жирија "Звезда Гранда", највећег музичког такмичења на овим просторима.

Певачица већ годинама одржава витку линију, а углавном је можемо видети у сведеним и елегантним комадима. Међутим, пре више од две деценије позирала је у нешто другачијем издању за насловну страну "Сабора".

Прочитајте још: Преминуо отац МИНЕ ЛАЗАРЕВИЋ: Напустио нас чувени српски диригент (ФОТО)

Вики је позирала у бикинију са леопард принтом и пирсингом на пупку. Како је не можемо често видети у сличним издањима, многи су се изненадили фотографијом.

Једном приликом, певачица је открила да је побегла од куће како би се удала за Драгана Ташковића Ташкета:

- Побегла сам од куће. Отац је тек касније сазнао. Брат ме је довезао у Београд. Моји су били против те везе, а ја сам већ тада знала да је то права љубав. Никада се нисам покајала. Срећна сам што сам послушала своје срце - каже Вики, која наводи да можда не би побегла да јој родитељи нису забранили да се виђа са њим - испричала је за Блиц телевизију.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas