· · Коментари: 0

Викторија Бекам даје Дејвиду ЧАСОВИ САЛСЕ: ''Ово доле је сјајно, ово горе је мало тесно'' (ВИДЕО)

Викторија је бројала кораке мужу током плеса а мало му се и подсмевала

1680688660_VB-NALSOVNA.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ вицториабецкхам

Викторија је повела свог мужа и ћерку Харпер на часове салсе, па је све поделила са својим пратиоцима на Инстаграму. Бивша Спајсица (48), која је недавно показала своје влогерске вештине носталгичним обиласком своје спаваће собе из детињства, сада се подсмевала труду свог мужа. Док се Дејвид трудио да се опусти током плеса, Викторија га је задиркивала.

Дизајнерка и мајка четворо деце, започела је свој видео док је породица паркирала аутомобил и кретала на час. 

''Ја, Дејвид и Харпер идемо на плес салсе'', рекла је у камеру на паркингу.

Потом је показала бившег фудбалера, Дејвида како се загрева и смешка, док се нашалила речима:

''Дејвид се загрева на паркингу''.

''Једва чекам да видим салсу Дејвида Бекама'', добацила је Викторија када су се нашли у студију. Она је за час
плеса обукла уске црне панталоне, мајицу и високе сандале, док је Дејвид био у сличној комбинацији, додавши беж каиш и беле патике.

Дејвид је тада признао, док је показивао своје тело: ''Ово доле је сјајно, ово горе је мало тесно''.
''Да ли се потрудите да се опустите?'', насмејала се Викторија док се њен супруг смејао одговарајући ''мало''.
Када су заиграли, показали су прилично импресивну рутину. 

 

БОНУС ВИДЕО: 


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.