Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викторија и Дејвид Бекам у проблемима? Даља пословања неизвесна

Викторија и Дејвид Бекам налазе се наводно у никад горој ситуацији, бруји британска штампа

1661541185_profimedia-0469031256.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иако важи за модну икону и, за многе, инспирацију када је реч о стилу, чини се да се Викторија у последње време не може похвалити успесима на пословном плану.

Наиме, дугови модног бренда који је супруга Дејвида Бекама лансирала 2008. године тренутно су достигли бројку од 64 милиона евра.

Такође, откривено је и да се неки производи бренда продају са великим попустом, који су са уобичајених 30 одсто, повећани на чак 70 одсто, преноси Даилy Маил.

Прочитајте још: Принц Хари говори о годишњици смрти мајке, принцезе Дајане: "Она сигурно никада неће бити заборављена"

На пример, један модел хаљине са отвореним леђима од 2.100 евра снижен је на 650 евра, док се кошуља са леопард узорком од 750 евра продаје за 270 евра.

Од самог почетка Викторијин бренд брзо је напредовао и његова понуда сада укључује торбице, капуте, ципеле и додатке, али је његова будућност наводно због пандемије сада "неизвесна".

Викторија је наводно упала у дугове 2019. године. Њен бренд тада је направио 18,4 милиона долара дуга, а слична ситуација, са нешто мањим бројкама, поновила се и следеће године.

Ипак, Викторијини пријатељи изјавили су како је она одлучна да настави са пословањем и да не жели да прихвати да се њеном бренду назире крај. 

- То је оно што Викторији даје идентитет, она то воли и упркос препрекама неће одустати - рекао је један од њих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas