Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумац

Вил Смит планира велики повратак? "Пише се сценарио у коме се говори о његовом лику"

Вил Смит направио је паузу од филмског платна након догађаја на Оскару

1655103904_a4cc3ece4de342dcf535d665c1e96402ed99d15b.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац Вил Смит обележио је овогодишну доделу Оскара скандалом, након што је ударио шамар Крису Роклу који је направио шалу на рачун Вилове супруге. Након инцидента на неко време се повукао из јавности, а постављало се питање када ће се вратити.

Неколико месеци касније изгледа да Вил Смит планира свој повратак јер има планове за велики нови филм, пишу страни медији. Иако ће можда на црној листи Оскара бити деценију, чека се да му филмска јавност поново пожели добродошлицу. Ипак,Вил Смит већ ради на повратку на екран са филмом "Ја сам легенда 2", преноси Тхе Сун.

Прочитајте још: Бастијан Швајнштајгер открио које му је омиљено СРПСКО ЈЕЛО: Често пита Ану Ивановић да му ово направи (ВИДЕО)

У филму, који је продуцирала његова компанија Вестброок Студиос, Смит можда понови своју улогу научника Роберта Невила који се бори за опстанак и лек за зомбије у постапокалиптичном Њујорку. Иако сценарио још није у потпуности потписан, укључује његовог лика.

- Сценарио се пише у коме се помиње његов лик, а Вил је још увек везан за пројекат - рекао је извор за Тхе Сун.

- Ворнер брадерс тек треба да потпише концепт, али нема назнака да је Вил искључен са пројекта. Очигледно је да је он продуцент филма и његова продуцентска кућа је задужена. Реалност је да ће се Вил у једном тренутку вратити. Негативна осећања јавности о његовој каријери свакако су се смањила последњих недеља како је свет кренуо даље са новим темама попут суђења Џонију Депу и Амбер Херд. Свакако Холивуд воли повратничке приче у којима се звезде наизглед завршиле са послом враћају са великим пројектом - прича извор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas