Oglas
· · Komentari: 0
glumac

Vil Smit planira veliki povratak? "Piše se scenario u kome se govori o njegovom liku"

Vil Smit napravio je pauzu od filmskog platna nakon događaja na Oskaru

1655103904_a4cc3ece4de342dcf535d665c1e96402ed99d15b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Vil Smit obeležio je ovogodišnu dodelu Oskara skandalom, nakon što je udario šamar Krisu Roklu koji je napravio šalu na račun Vilove supruge. Nakon incidenta na neko vreme se povukao iz javnosti, a postavljalo se pitanje kada će se vratiti.

Nekoliko meseci kasnije izgleda da Vil Smit planira svoj povratak jer ima planove za veliki novi film, pišu strani mediji. Iako će možda na crnoj listi Oskara biti deceniju, čeka se da mu filmska javnost ponovo poželi dobrodošlicu. Ipak,Vil Smit već radi na povratku na ekran sa filmom "Ja sam legenda 2", prenosi The Sun.

Pročitajte još: Bastijan Švajnštajger otkrio koje mu je omiljeno SRPSKO JELO: Često pita Anu Ivanović da mu ovo napravi (VIDEO)

U filmu, koji je producirala njegova kompanija Vestbrook Studios, Smit možda ponovi svoju ulogu naučnika Roberta Nevila koji se bori za opstanak i lek za zombije u postapokaliptičnom NJujorku. Iako scenario još nije u potpunosti potpisan, uključuje njegovog lika.

- Scenario se piše u kome se pominje njegov lik, a Vil je još uvek vezan za projekat - rekao je izvor za The Sun.

- Vorner braders tek treba da potpiše koncept, ali nema naznaka da je Vil isključen sa projekta. Očigledno je da je on producent filma i njegova producentska kuća je zadužena. Realnost je da će se Vil u jednom trenutku vratiti. Negativna osećanja javnosti o njegovoj karijeri svakako su se smanjila poslednjih nedelja kako je svet krenuo dalje sa novim temama poput suđenja Džoniju Depu i Amber Herd. Svakako Holivud voli povratničke priče u kojima se zvezde naizgled završile sa poslom vraćaju sa velikim projektom - priča izvor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas