· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Водитељка слагалице проговорила о РАЗВОДУ: "То је мој највећи животни пад"

Водитељк слагалице је окончала брак са Миланом Милановићем.

1639305947_marija-veljkovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен

Водитељка квиза "Слагалица" Марија Вељковић претходних пет месеци се није оглашавала поводом писања медија о разводу.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Марија је на свом каналу објавила видео снимак у ком је прокоментарисала целу 2021. годину, па се осврнула на тешке тренутке које јој је донела. Није крила сузе у очима, па је тако било јасно колико јој је заправо било тешко да поднесе све што јој се десило. Међутим, поред мање лепих дешавања, Марија се током ове и доста пута радовала.

Највећи пад у животу

- Ово је година када ми се десио највећи успон и највећи пад у животу. И то је исти догађај, сигурна сам да знате о чему причам. Не бих много причала о томе, само бих навела да ми тек предстоји борба, тек следе резови, али ја морам да има снаге за све то - искрено је рекла Марија са сузама у очима и нагласила да су јој деца највећи смисао живота и да због њих жели и има снаге да се бори.

- Ја сам коначно у овој години проговорила, заузела се за себе, рекла своје мишљење, рекла и стала иза тога. Оно што је мој савет свима на ову тему јесте да не дозволите другима да стављају себе испред вас. Дакле, цените себе, цените то што јесте своју посебност. И немојте да вам неко каже да нешто не можете и да нисте способни. То вам прича особа којој је то говорено годинама. Борите се за себе - закључила је Марија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.