Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Војин Ћетковић открио детаљ са снимања филма "Зона Замфирова": Био је на правим мукама - "Питао сам Шотру да ли је луд"

Војин Ћетковић се током снимања филма веома намучио због једне сцене

1700751145_Foto-Printscreen-YouTube-Aleksandra-Pavlovic.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Александра Павловиц
Oglas

На данашњи дан рођен је Стеван Сремац, најизразитији представник српске хумористичке прозе којег су прославила део попут "Ивкове славе", "Поп Ћира и поп Спира", као и "Зона Замфирова".

Управо по његовом делу снимљен је и легендарни филм "Зона Замфирова", који је један од најгледанијих и најбољих домаћих остварења, али неки детаљи о њему су тек сада су откривени. Главни глумац Војин Ћетковић који је тумачио лик кујунџије Манета, морао је добро да се помучи да би добио ову улогу.

Редитељ филма стално га је стављао у нека искушења, па Војин није знао да ће морати да покаже и своје вештине фолклора. Највећи проблем је био што глумац није знао да одигра коло за задате сцене.

"Шотра је у сценарију написао за Манета: 'Види овог, овај је прави мајстор како игра'. Ја му кажем: 'Добро, Шотра, како ћу ја ово да одглумим?', а он ми одговара: 'Иди на фолклор'. И тако сам сваке вечери ишао на часове, и то код неког баџе који ми је доделио да вежбам компликовано, старинско коло", испричао је глумац.

"Онда дођем после 10 дана на снимање и Шотра ме пита: 'Јеси ли увежбао коло?', а ја кажем: 'Јесам'. Затим Николи Ђуричку и осталима објасни шта треба да раде, и они за 15 секунди одиграју оно што сам ја 10 дана вежбао. Кажем себи: 'Нема везе, сада ћу да покидам'. И крене снимање, и ја одиграм", испричао је Војин у једној емисији, али није ни слутио какав ће шок доживети:

"Одем до Шотре и кажем му: 'Дај ми да видим како сам одрадио сцену'. Он премота снимак и ја схватим да је ме је снимао до груди. Кажем му: 'Јеси ли луд? Сваког дана снимам 12 сати, некада и више, а после тога идем на фолклор. Не знам где сам, будим се у пет ујутру, а ти ми не снимиш ноге'. На то ће он: 'Ајде, богати, видело би се да не знаш, овако се види да знаш'", додао је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas