· · Коментари: 0

"Волела бих да имам мање груди и да носим хаљине на бретеле": Бивша манекенка и једна од најзгоднијих жена на планети по гласовима мушке публике, брутално искрено о свом телу

Кели Брук открила какав однос има према свом телу

1657543544_keli.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/иамкб

У ексклузивном интервјуу за Даилз маил бивша менекенка и водитељка открила је шта јој се то не свођа на телу и какав однос има према својим облинама. Признала је да има, како је и сама шаљиво прокоментарисала, "мало волим, мало мрзим" однос према свом телу и бујним грудима.

Прочитајте још: ОН је освојио срце ЈЕЛЕНЕ ЈАНКОВИЋ: Бивша тенисерка први пут ухваћена у јавности са мужем (ФОТО)

"Волим своје груди, али ми се, такође, и не свиђају. Имам тај волим-мрзим однос према сваком делу свог тела", објаснила је Кели и додала да у неким хаљинама њено тело изгледа фантастично, док је у другим нешто другачија реалност:

"Волела бих да могу да носим мале хаљине на бретеле, али то није могуће. Моје груди су боље изгледале у хаљинама које су се носиле 1950. године него у оним које се носе данас". била је потпуно искрена бивша манекенка.

У наставку интервјуа додала је да би, из садашње перспективе, волела да има мање груди попут Францусиња које увек могу да обуку било који модел хаљине и да им савршено пристаје.

Прочитајте још: Анђелина Џоли са ћерком на концерту групе "Монескин": Глумица уживала са наследницом (ФОТО)

Кели је била изуетно популарна деведесетих и почетком двехиљадитих. Била је сан сваког мушкарца, а њене димензије су биле 99-63-91 центиметар. Она је 2005. била изгласана од стране мушке публике за жену са најпожељнијим телом на свету. Резултати овог гласања објављени су у часопису "Фор хим".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.