Oglas
· · Komentari: 0

"Volela bih da imam manje grudi i da nosim haljine na bretele": Bivša manekenka i jedna od najzgodnijih žena na planeti po glasovima muške publike, brutalno iskreno o svom telu

Keli Bruk otkrila kakav odnos ima prema svom telu

1657543544_keli.png
Foto: Instagram/printskrin/iamkb
Oglas

U ekskluzivnom intervjuu za Dailz mail bivša menekenka i voditeljka otkrila je šta joj se to ne svođa na telu i kakav odnos ima prema svojim oblinama. Priznala je da ima, kako je i sama šaljivo prokomentarisala, "malo volim, malo mrzim" odnos prema svom telu i bujnim grudima.

Pročitajte još: ON je osvojio srce JELENE JANKOVIĆ: Bivša teniserka prvi put uhvaćena u javnosti sa mužem (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

"Volim svoje grudi, ali mi se, takođe, i ne sviđaju. Imam taj volim-mrzim odnos prema svakom delu svog tela", objasnila je Keli i dodala da u nekim haljinama njeno telo izgleda fantastično, dok je u drugim nešto drugačija realnost:

"Volela bih da mogu da nosim male haljine na bretele, ali to nije moguće. Moje grudi su bolje izgledale u haljinama koje su se nosile 1950. godine nego u onim koje se nose danas". bila je potpuno iskrena bivša manekenka.

U nastavku intervjua dodala je da bi, iz sadašnje perspektive, volela da ima manje grudi poput Francusinja koje uvek mogu da obuku bilo koji model haljine i da im savršeno pristaje.

Pročitajte još: Anđelina Džoli sa ćerkom na koncertu grupe "Moneskin": Glumica uživala sa naslednicom (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Keli je bila izuetno popularna devedesetih i početkom dvehiljaditih. Bila je san svakog muškarca, a njene dimenzije su bile 99-63-91 centimetar. Ona je 2005. bila izglasana od strane muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na svetu. Rezultati ovog glasanja objavljeni su u časopisu "For him".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas